Magazin

Svirepo ubistvo pjevačice – NOVI DETALJI ISTRAGE: Zoran predosjećao Jeleninu smrt!

Napisao admin

Zoran Marjanović, suprug Jelene Marjanović, ubijene pjevačice „Granda“, predosjetio je strašnu tragediju neposredno poslije njenog kobnog trčanja! Kako „Alo“ saznaje, Zoran je sat vremena poslije Jeleninog misterioznog nestanka sa nasipa mobilnim telefonom pozvao porodičnu prijateljicu i uspaničeno joj saopštio da se Jeleni gubi svaki trag i da strahuje da je ona najvjerovatnije mrtva.


– „Draga, ubili su mi Jelenu!“, to je bilo sve što je Zoran uspio da izgovori kada je pozvao prijateljicu, a poslije toga je počeo da plače. Kukao je na sav glas i nije mogao da dođe do riječi. Bio je vrlo uspaničen. Kada se malo smirio, rekao joj je da je Jeca nestala iznenada dok je trčala na nasipu. Poslije prvog šoka, prijateljica je pokušala da ga utješi, govoreći mu da mora da odagna crne misli i da mora da bude optimista. Međutim, on je neutješno ponavljao da naslućuje da Jecu najvjerovatnije više neće vidjeti i da strahuje da je mrtva – tvrdi naš sagovornik blizak porodici Marjanović.

Poslije njegovog paničnog poziva, prijateljica mu je obećala da će pozvati policiju i zatražiti njihovu pomoć. 

– Sve što joj je Zoran ispričao prijateljica je saopštila policiji i molila ih da hitno preduzmu sve što je u njihovoj moći. Ubrzo poslije toga, telefoni u policiju su se bukvalno usijali od brojnih poziva poznatih ljudi sa estrade, koji su se obraćali prijateljima na najodgovornijim funkcijama i molili ih da pokrenu intenzivnu potragu. Nažalost, ispostavilo se da su Zoranove strepnje bile tačne i da je Jelena kobnog 2. aprila 2016. godine zaista bila ubijena – navodi naš izvor.

Ipak, ono što u ovom trenutku začuđuje jeste da se upravo Zoran u policiji pravdao da ih nije zvao četiri sata jer je čekao otkup. 

– Kada mu je policija rekla da je Jelena mrtva, on je uspio samo da izusti: „Je l‘ udarena u glavu?“. Sumnjivo je to što je porodica čekala četiri sata da zatraži pomoć. Ipak, dokaza za hapšenje ubice nema, a nije pronađeno ni oružje kojim je ubijena Jelena – dodaje naš sagovornik.

Božidar Spasić, bivši obavještajac DB-a, objašnjava da Zoranovu navodnu izjavu „da su mu ubili Jelenu“ treba uzeti sa velikom dozom rezerve, ali upozorava da je dovoljna za reviziju istrage ukoliko je zaista tačna.

– Kada nema pomaka u istrazi u slučajevima ubistva kao što je ovaj, uobičajena je praksa da se slučaj povjeri drugom timu! Tačnije, da se oformi se reviziona komisija, u kojoj su i policajci i tužioci, a koja treba da utvrdi da li su svi raspoloživi podaci bili provjereni i adekvatno tretirani. Ako su policajci imali takvu informaciju, možda joj nisu pridali dovoljno važnosti. Možda je takva informacija prošla neopaženo ili je bačena. Međutim, mogućnost je da policija tome namjerno nije dala veliki značaj i da čeka da krivac „pukne“, što u policijskom žargonu znači da se sam preda – kaže Spasić.

Kriminolog Zlatko Nikolić tvrdi da će slučaj uskoro biti riješen i navodi pretpostavku da je policiji najvjerovatnije promakao samo jedan detalj koji je dovoljan za rasplet.

– Suprug bi prvo pozvao policiju da se zaista uspaničio, a ne prijateljicu. U istrazi je vjerovatno napravljena mala greška, ali čim ona bude uočena i eliminisana, kockice će se sklopiti – uvjeren je Nikolić.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara