Magazin

Svirepo ubistvo pjevačice – MAJKA UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ: Sigurna sam da Zoran nije ubio moju kćerku!

Napisao admin

Zorica Krsmanović, umornija nego ikad, s pogledom koji luta, na svaki pomen kćerke jedinice stavlja ruke na srce. Priča o porodici Marjanović, navodnim sukobima s njima, o Jeleninoj prvoj ljubavi, ali i o tom kobnom 2. aprilu kada je njena mezimica ubijena.


“Poslije ovog, kada izgubiš sve, čega da se bojiš? Ko može bilo šta da ti kaže? Znači niko. Niti mi neko prijeti niti bi smeio da mi kaže da ne smijem nešto da kažem.“

“Posljednjih 50 dana jedino vjerujem inspektorima koji rade na rješavanju ubistva. Čim se sve ovo desilo, rekli su mi trajaće, ali da budem strpljiva. Neće me valjda iznevjeriti?!“.

“Zoran je bio njena prva i jedina ljubav. Mnogo mi je žao što svi misle da ju je on ubio. Bude mi jako teško na samu pomisao da bi on mogao bilo šta da uradi. Jelena, Zoran i Jana nikad se nisu razdvajali. Oni su bili jedno drugom podrška. Nikada nije rekla: „Joj, znaš Zoran…”. On joj je pravio kreme, cijedio voće, čak je i savjetovao da se oblači atraktivnije. Ljubomoran muž to nikada ne bi ni pomislio. Zoran me najviše zove, pomaže mi. Niko mi nikada iz kuće Marjanovića nije rekao nešto ružno za Jecu. Ona im je bila stub kuće i ona ih je voljela sve“, rekla je Jelenina majka.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara