Magazin

Svirepo ubistvo pjevačice – MUŽ UBIJENE PJEVAČICE BIJESAN KAO RIS! Zoran Marjanović: Tužiću svakog ko mi…

Napisao admin

Jelenin suprug Zoran Marjanović kaže za Informer da su medijski napisi da je njegov sin Uroš umiješan u zločin prevazišli svaki kodeks novinarstva, ali i ljudskosti!


– Već 50 dana trpimo sve i svašta i pored naše tuge i bola, prelazimo preko medijskih hajki, napisa, optužbi, lažnih prijatelja… Ali da vaše kolege stave na naslovnu stranu maloljetno dijete i optuže ga na pravdi boga da je osumnjičen za ubistvo svoje maćehe, pa to je van svake pameti! To više nije ni ljudskost, ni novinarstvo, ne znam ni sam kako bih to nazvao. Jako me je pogodilo to i neću dozvoliti da mi blate djecu. On ide u školu, izlazi, treba da upoznaje nove ljude, da ima djevojku i strašno je nositi ovakav pečat. Ljudi mogu svašta misliti, zabraniti djeci da se druže sa njim – očajan je Jelenin suprug.

 

Prema njegovim riječima, zbog nastale situacije, Uroševa majka Suzana neće sjediti skrštenih ruku.

– Svaki roditelj se trudi da maksimalno zaštiti svoje dijete i niko ne bi ostao imun na ovakve stvari. Pogotovo ona koja zna da je Uroš volio Jelenu i da su se lijepo slagali. Zato je već unajmila advokata i podnijeće tužbe protiv svih medija koji su nam ugrozili dijete – ističe Marjanović.

 

Na pitanje kako su se slagale Suzana i Jelena bez razmišljanja je rekao:

– Suzana je jako razumna žena i imamo super odnos. Nas dvoje smo se sporazumno razišli mnogo prije Jece. Nikada nije bila ljubomorna na nju, štaviše, uvijek su poštovale jednu drugu i lijepo se slagale. Suzana nikada nije okretala Uroša protiv nje, što dokazuje i to da on živi sa nama pod istim krovom – dodao je naš sagovornik.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara