Magazin

Popularno takmičenje – IMA 16 GODINA, A OVAKO SE POJAVILA: Žiri Zvezda Granda bez teksta zbog izgleda takmičarke!

Napisao admin

„Moj dilbere“ i „Miki Mićo“ bile su pjesme kojim se predstavila Ljiljana Obradović. Sa njom u duelu našla se Maryana Katić koja je otpjevala pjesme „Da ti budem djevojka“ i „Aj vino, vino“. Obje takmičarke dobile su po 6 glasova, a u baražu predstavile su se pjesmama „A što ćemo ljubav kriti“ i „Srećo moja, moje zlato“. Nakon baraža Ljiljana je dobila 4 glasa čime se direktno plasirala u peti krug dok je Maryana osvojila 2 glasa.


Marija je bila oduševljena talentom koji su pokazale obje takmičarke. Ona je dala glas koji je presudio u Ljiljaninu korist, ali je naznačila da joj je to bila jedna od težih odluka u dosadašnjem žiriranju. Žiri se složio da je Ljiljana maestralno otpjevala pjesmu „Moj dilbere“ kojom je uspjela neke članove žirija i da naježi. Aci je bilo žao što obje kandidatkinje ne mogu da idu dalje jer su po njegovom mišljenju obje zaslužile prolazak u peti krug.

Jelena Karleuša okarakterisala je Ljiljanino pjevanje kao gradsko, damsko i šmekersko. Dodala je da je Ljiljana postala jedan od njenih favorita koja ima fantastičan glas. Nakon komplimenata Maryani da je nevjerovatno talentovana i „pupoljak koji će se rascvjetati u pravu zvijezdu“ Jelena se obrušila na nju kritikama oko izbora pjesama i izgleda. „Dolaziš iz Francuske, kolijevke mode, a obukla si se kao Lejdi Gaga iz Bugarske. Imaš 16 godina, pred tobom je cijeli 21. vek, ne razumijem zašto konstantno biraš romsko-narodno-seljačke pjesme, djevojčice?“, pitala je Jelena. Maryana joj je na to odgovorila „Zato što ih volim“.

Jelena je dodala da njen izgled ne ide uz pjesme koje bira, da djevojčica od 16 godina ne može da izgleda duplo starije sa previše šminke dok joj je stajling futuristički. „Ti si zeznula čak i mene sa tom količinom šminke, a ja sam voljela da se frakam za sve pare kad sam počinjala. Kažem ti ovo iz najbolje namjere.“ Nakon rasprave sa Sašom Popovićem Jelena se iznervirala i pitala direktno Maryanu kakva pjevačica želi da postane „Hajde kaže mi da li ti do kraja života hoćeš da pjevaš ciganske svadbe?“ Maryana je na to odgovorila „Naravno da da.“

ekskluziva.ba

Komentari

komentara