Magazin

KOMŠIJA, IZVINITE, HTJELA SAM DA SE UBIJEM – Strahuje se da će glumica ostati nepokretna!

Napisao admin

Neda Arnerić (63), koja je u nedjelju uveče pala s trećeg sprata zgrade u Dubljanskoj ulici na beogradskom Vračaru, mogla bi do kraja života da ostane prikovana za krevet i kolica. Proslavljena glumica povrijedila je tri vratna pršljena i hitno je smještena u Urgentni centar, gdje se ljekari bore za njen život.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Čuo sam da je neko vikao: „Upomoć!“ Izašao sam na terasu i vidio Nedino tijelo. Vidio sam da pomijera noge i ruke, ali da ne može da govori… U jednom momentu je samo izgovorila: „Izvinite, komšije, htjela sam da se ubijem!“ – prepričava komšija slavne glumice koji nije želio da se predstavi. On kaže da je Neda sve to možda izgovorila u šoku, nesvjesna šta se oko nje događa i objašnjava da njen suprug  Milorad Neštrović nije silazio, ali je pozvao Hitnu pomoć.

 

Sličnu priču ispričao je i drugi svjedok nesreće, komšija koji je inače ljekar. On kaže:

 

– Kada smo krenuli da je spasavamo, da vidimo kako je i koje povrede su u pitanju, ona je malo došla svijesti i rekla: „Ostavite me, pustite me…“

 

Ljekar je ispričao i da je Nedu spasavao daskom za peglanje, tako što ju je pružio do krova kako bi je stavili na nju i izvukli odatle.

 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara