Magazin

O porodičnim odnosima! – LEPA BRENA Nemojte da mi Filipa zovete pastorkom!

Napisao admin

Pevačica Lepa Brena ne voli da Filipa drugi doživljavaju kao sina njenog muža Bobe Živojinovića iz prvog braka, jer ga je celog života gajila ne praveći razliku od bioloških sinova.


Foto:arhiva

Filipova biološka majka Zorica Nakić nedavno je u svojoj ispovesti ispričala da joj smeta kada Brena Filipa naziva sinom. Međutim, pevačica je za “Blic” otkrila sve o svom odnosu sa pastorkom:

– Filip je momak od trideset godina i potpuno razume celu situaciju. Imamo predivan odnos. Nikada u životu nisam želela da mu zamenim pravu majku. Ali, kroz život sam ga tretirala kao mog sina, a tako sam ga i nazivala. Uvek sam bila njegov pravi prijatelj i on će sve shvatiti kada dobije svoju decu – ispričala je za “Blic” Lepa Brena.

 Lepa Brena vaspitavala je Filipa u dogovoru s njegovim ocem i biološkom majkom Zoricom i kaže da nikad ne bi dozvolila sebi da preuzima Zoričino mesto.

Prema njenim rečima Filip jeste Bobin sin iz prve njegove veze, ali je Brena želela da ga sačuva od priča da to dete odvaja od Viktora i Stefana i da možda nema isti tretman prema njemu kao prema svojoj deci.

Nedavno se pojavila informacija da Filip očekuje dete sa Aleksandrom Prijović i da na jesen planiraju svadbu.

– Za sva ta pitanja odgovor tražite od njih. Što se tiče Filipovih veza, davala sam mu savet da bi svaka ljubav trebalo da se skloni od javnog eksponiranja. Neka se piše o onome što je vezano za posao. Filip radi kao agent menadžer u sportskoj agenciji u Los Anđelesu. Volela bih da ga ne predstavljate kao nekog pastorka, već kao normalnog čoveka sa zanimanjem. On ne bi trebalo da bude javna ličnost samo zato što sam to ja – istakla je Brena.

MOJA DECA NISU BAHATA I BESNA

Paparaco je nedavno uslikao Breninog najmlađeg sina Viktora, koga je policija uhvatila zbog brze vožnje. U autu s njim bio je i tata Boba. Brena nam je objasnila:

– Viktor i sva naša deca znaju da ne mogu da voze toliko brzo zato što bi imali problem s nama. Boba i ja smo ozbiljni roditelji i sigurno ne bismo dozvolili detetu da divlja po autoputu – kaže Lepa Brena i navodi da su decu vaspitali po pravilima.

– Boba je bio s njim u kolima i pitao se da li je moguće da se brzina od 140 kilometara u medijima pretvori u milion kilometara. Možda nekima odgovara da su svi ludaci, alkosi, da se svi zabavljaju i voze bahato, ali u taj kliše moja deca ne spadaju. Priča da su moja deca bahata je van pameti – ističe ona.

Imamo predivan odnos, ja sam Filipu pravi prijatelj u životu, kaže Brena.

Lepa Brena vaspitavala je Filipa u dogovoru s njegovim ocem i biološkom majkom Zoricom. Nikada ne bi dozvolila da preuzme Zoričino mesto

ALEKSANDRI PRIJOVIĆ

– Nije bitno da li je Aleksandra u vezi sa Filipom, ali odnos celog “Granda”, pa čak i moj i Bobin prema njoj ne može da se promeni. Mi smo profesionalci. Produkcija i ja ćemo joj uvek biti podrška bez obzira na sve – kaže Brena.

blic.rs

Komentari

komentara