Magazin

Velika tuga! – Glumica Neda Arnerić je skočila sa balkona jer joj muž…

Napisao admin

Tragičan događaj koji se u nedjelju uveče dogodio u stanu glumice Nede Arnerić, koja je ipak skočila sa trerase na trećem spratu , i dalje potresa domaću javnost. Iako je najprije prenijeto da je Neda pala sa terase svog stana, Pink.rs prvi je objavio da je Arnerićeva ipak skočila. Razlog za to je, kako otkriva Alo! teška bolest glumičinog supruga, maksilofacijalnog hirurga Milorada Meštrovića.


Foto:arhiva

Naime, kako je otkiro izvor iz bonice za pomenuti dnevni list, Neda je priznala razloge zbog kojih je skočila sa terase.

 

– Vidjela se velika tuga u njenim očima. Suprug joj je sve što ima u životu. Veoma su vezani. On je već pet godina teško bolestan od raka. Ona mu je najveća podrška – naveo je izvor. Međutim, Neda je inspektorima rekla nešto drugo.

 

– Rekla nam je da je izašla na terasu kako bi istresla kuhinjsku krpu. Ni sama ne zna kako je izgubila ravnotežu i pala. U iskazu nije pomenula supruga – naveo je izvor iz beogradske policije. Sličnu priču potvrdio je i suprug Nede Arnerić koji je odmah dao izjavu medijima naglasivši da glumica nije imala namjeru da izvrši samoubistvo.

 

– Neda i ja smo zajedno gledali Đokovićev meč na televiziji. Zamolio sam je da mi promijeni kanal na vijesti, nakon čega je ustala. Destetak minuta kasnije mi je rekla da će izaći na terasu da prostre veš. To je sve što znam. Šta se u međuvremenu dogodilo, ne znam, ni meni nije jasno. Dok sam gledao vijesti, samo sam u jednom trenutku čuo prasak – rekao je muž.

 

Ono što na kraju ipak navodi da je Neda skočila sa terase, jeste izjava komšije koji ju je spašavao.

 

– Odmah sam izašao u hodnik i razvalio prozor koji vodi do krova na kojem je ležalo tijelo. Nije bilo krvi, nije imala vidljive povrede i bila je svjesna. Pomoću daske za peglanje sam je imobilisao i tada sam shvatio da se radi o Nedi. Ona mi se obratili tihim glasom i rekla: „Izvinite, ostavite me ovdje“. Pitao sam je da li može da pomijera ruke i noge, na šta je dala potvrdni odgovor i tada sam je zajedno sa komšijom koji me pozvao izvukao sa tog krova. Takvu ju je odvezla i Hitna pomoć – rekao je komšija A. N.

 

Neda Arnerić se trenutno nalazi u šok-odjeljenju u Urgentnom centru. Kako nezvanično saznajemo od izvora iz Kliničkog centra Srbije, glumičino stanje se poboljšalo, nije životno ugrožena, ali je priroda njenih povreda takva da je teško predvidjeti kako će teći oporavak. Ljekari su utvrdili da je glumica prilikom pada zadobila teške povrede. Neda je zadobila prelom jednog vratnog, jednog kičmenog i jednog grudnog pršljena.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara