Magazin

Drama – NAKON ŠTO JE LJUBAVNIK IŠAMARAO TOKOM SVAĐE: Aida (55) zatvorila se…

Napisao admin

Prava drama odvijala se prije tri dana, pet sati poslije ponoći u stanu u naselju Dobrinja 1, u Istočnoj Ilidži (Istočno Sarajevo). 55-godišnja Aida K., nakon što se posvađala s ljubavnikom, 39-godišnjim Nenadom K., koji je tom prilikom izudarao šakom, žiletom je porezala ruku!


Kako se doznaje, Aida je počela krvariti te je, shvativši šta je uradila, alarmirala Hitnu pomoć. U međuvremenu, o incidentu su obaviješteni i pripadnici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo, koji su izašli na lice mjesta, gdje su zatekli ovaj par.

Žena, iako povrijeđena, uspjela je izjaviti policajcima da je Nenad počinio nasilje nad njom te da je nakon toga sama sebi nanijela povrede žiletom. Ovu informaciju potvrdila je i Danka Tešić, portparol CJB Istočno Sarajevo.

Izvor blizak policiji otkrio je i to da je nakon svađe Aida sama sebi povrede nanijela u toaletu. Isti izvor dodao je kako je ona kod Nenada došla 3. maja te da su bili u ljubavnoj vezi. Uposlenici Zavoda hitne medicinske pomoći Kantona Sarajevo povrijeđenoj su pružili medicinsku pomoć.

S druge strane, nasilni ljubavnik u službenim prostorijama Policijske stanice izjavio je da je, nakon kraće svađe, fizički napao Aidu udarivši je nekoliko puta pesnicom po glavi i tijelu. O slučaju je obaviješten dežurni tužilac, koji je naložio poduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentiranju krivičnog djela laka tjelesna povreda.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara