Magazin

Sukob – Era Ojdanić prebio Šabana Šaulića!

Napisao admin

Era Ojdanić prebio je Šabana Šaulića “kao vola“! Kako je Ojdanić ispričao za “Kurir“, s kolegom se pobio 1984. godine, a poslije toga dugo nisu razgovarali. Kurcšlus se desio u hotelu “Sunce“ u Sokobanji.


 Dobio je Šaban dobro po glavi. Prebio sam ga kao vola, ali je i on mene udarao, i to pesnicom u glavu. Ja sam njega tukao stolicom – rekao je Era.

 

Pjevači su tada bili na turneji, a to veče rođendan je slavila Zorica Brunclik. Na slavlju je bila skoro cijela estrada. Šaban je tada mnogo pio, i to samo pivo, a to veče je puno popio i Era.

 

– Zorica je željela da joj svako od nas otpjeva po jednu pjesmu, a kada je red došao na mene, mrtav-pijan Šaban je dobacio: “Ala ti, Ero, k*njaš, bogu plakati!“. Odgovorio sam mu: “Ćuti ti s ratkapnom na glavi, nemoj da ti je skinem, da ti se smiju svi ljudi.“ To sam mu rekao jer je nosio periku. Bio je ćelav i zbog toga je imao komplekse – kaže Era.

 

Nakon toga je Era krenuo do toaleta, a Šaban za njim.

 

U jednom trenutku Šaban je Eru udario po licu, a pošto je Eri pri ruci bila stolica, dohvatio je i odalamio kolegu koji je preletio preko stolova.

 

– Letio je on, letjela je perika – kaže Era.

 

Sutradan se Era uplašio da ga Šaban ne udavi u bazenu, pošto ne zna dobro da pliva, ali do toga nije došlo.

 

Nakon toga godinama nisu pričali, dok se nisu sreli na jednom koncertu i izgladili odnose.

(Alo.rs)

alo

Komentari

komentara