Magazin

DRAMA U ZATVORU – Kristijan Golubović pokušao da …

Napisao admin

BEOGRAD – Osuđeni kriminalac Kristijan Golubović nalazi se u teškom psihičkom stanju zbog čega je u noći između nedjelje i ponedjeljka nanio sebi povrede po tijelu metalnim predmetom, saznajemo iz izvora iz Kazneno-popravnog zavoda u Požarevcu. Od kada je prije mjesec stigao u zatvor na izdržavanje kazne duše od četiri godine, Kristijan je pokazivao znake depresije.


Kristijan Golubović

Razgovori sa zatvorskim psihologom nisu dali rezultat. Stanje se posebno pogoršalo prošlog vikenda u dane uskršnjeg praznika.

 

Međutim, pravni zastupnik Kristijana Golubovića advokat Gvozden Grgur, kaže za Kurir, da je njegov branjenik u izuzetno dobrom psihičkom i fizičkom stanju.

 

– On je čovjek koji je 22 godine proveo na robiji i koji nikada nije pokušao samoubistvo, pa nema razloga da to uradi i sada. On je sada u svijetu spremanja tužbi. Prije neki dan smo se čuli telefonom i najavio je da će tužiti sve medije koji pišu loše o njemu. Najviše su ga iznervirali  naslovi da Stanija treba da ga posjeti u zatvoru i da je doživio kliničku smrt, rekao je za Kurir njegov advokat Gvozden Grgur.

 

Kristijan Golubović osuđen je na osam godina zatvora zbog trgovine heroinom. U istražnom zatvoru je proveo više od tri godine što mu je uračunato u izdržavanje kazne.

kurir

Komentari

komentara