Magazin

Izgubila čak 63 kg – Jela osam vrećica čipsa na dan

Napisao admin

Alex Hook (36) cijelog se života borila s viškom kilograma. Još kao dijete, dok je puhala svijećice na rođendanskoj torti, željela je da iduće godine bude mršavija. No, poticaj da se pokrene i promijeni način života dobila je tek nakon što se dobro osramotila, piše “24sata“.


Foto:arhiva

Šokantno’ iskustvo doživjela je u supermarketu gdje ju njezina bivša trenerica za mršavljenje ulovila s punom košarom čipsa. Alex obožava čips. Kaže da je znala pojesti i po osam vrećica na dan. Ali taj susret u supermarketu ju je toliko posramio da se omiljene slastice odrekla zauvijek i smršavjela 63 kile.

 

– Trpala sam vrećice čipsa i keksi u košaru kad sam vidjela svoju staru trenericu Jo. Nije me vidjela od kad sam zadnji put napustila WeightWacherse. Tada sam bila izgubila 22 kile, ali sve sam to u međuvremenu vratila – rekla je Alex, piše Metro.

 

– Nisam htjela da me vidi takvu, s košarom punom nezdrave hrane. To je bilo ponižavajuće – kaže Alex koja je ispustila košaru i pokušala se odšuljati da je Jo ne vidi.

 

Zbog nezdrave prehrane i načina života Alex je od završetka škole ‘porasla’ za osam konfekcijskih brojeva.

 

Jo je uspjela nagovoriti Alex da se vrati u grupu za mršavljenje, a krenula je i u teretanu. Tri godine nakon sudbonosnog susreta Hook teži 80 kilograma. Kaže da je sada mršavija nego što je bila u osnovnoj školi.

cure.ba

Komentari

komentara