Magazin

Prijetio članovima benda! – DADO POLUMENTA STRAHUJE ZA SVOJ ŽIVOT: Poklat ću vas kao zečeve!

Napisao admin

Pjevač Damir Dado Polumenta imao je neprijatnu situaciju nedavno kada je njegov bivši menadžer Ivan Mrdak folkeru i cijelom bendu prijetio.


Foto: arhiva

Ivan Mrdak je poslije ovih prijetnji uhapšen i zadržan 48 sati u pritvoru, a protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je Polumenti i članovima njegovog benda ugrozio sigurnost kada im je uputio prijetnje smrću. Incident se dogodio u Novom Sadu, a prvi na udaru Mrdaka našao se Marko Simić, član Polumentinog benda. On je prijavio policiji da ga je Mrdak zvao telefonom i prijetio mu. Simić je ispričao da ga je Ivan Mrdak, bivši menadžer benda, pozvao na mobilni oko 20 časova.

– Dok je na telefonu bio uključen spikerfon, Mrdak se obratio Simiću i psovao mu majku. Povod tome bila je muzička oprema koja je, nakon što su se menadžer i bend rastali, ostala kod muzičara. „Neće ti biti života u Novom Sadu!“, urlao je preko telefona, a poslije toga je uputio poruku i Polumenti i Marku Vešoviću: „Pobit ću vas sve! Ubit ću vas sve kao zečeve. Nemate pojma šta ću svima da napravim od života“ – navodi izvor blizak istrazi.

 ovom incidentu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo, koje je Mrdakove pretnje kvalifikovalo kao ugrožavanje sigurnosti, i protiv njega podnijelo krivičnu prijavu.

Dan poslije nemilog događaja, članovi benda su bili na razgovoru u policijskoj stanici u Novom Sadu i ispričali šta se dogodilo.- prenosi Pink.rs

senzacija.ba

Komentari

komentara