Magazin

Bezbijednost djeteta – Bivši Severinin muž očajan: Pijani Keba je mog sina…

Napisao admin

Dragan Kojić Keba je nedavno fotografisan kako vozi malog Aleksandra, sina Severine Kojić i Milana Popovića. Prema nekim izvještajima Keba je tom prilikom ozbiljno ugrozio bezbijednost djeteta, a tim povodom se oglasio i Milan Popović.


“Ono što tu situaciju čini zabrinjavajućom je da je, po informaciji koju sam dobio, gospodin Kojić cijelo veče konzumirao alkoholna pića i navodno bio u pripitom stanju kada se ponudio da odveze Aleksandra na spavanje. Ono što čini situaciju dramatično zabrinjavajućom je to što je samoprozvana supermajka dozvolila da tako neodgovoran čovjek, u takvom stanju, naše dijete stavi u auto. Advokati i nadležne institucije se bave ovim predmetom”, izjavio je Milan Popović za “Alo!”.

Dragan Kojić je, piše tabloid, jučer saslušan u policiji nakon što je objavljena fotografija na kojoj se vidi kako nebezbijedno vozi dječaka. Kojić se pred inspektorima pravdao da uopšte nije vozio dijete, nego ga je samo u svom dvorištu pustio u parkiran automobil, a da su mediji zloupotrijebili fotografiju prikazavši da on vozi dijete bez sigurnosnog pojasa.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara