Magazin

Milan Popović – Veoma je zabrinut za život svog djeteta: Severinin bivši muž PRAVI HAOS, poslaće Kebu u ZATVOR?!

Napisao admin

Kralj bakra Milan Popović očajnički pokušava da sačuva život svoga sina, pa je odlučio i da prijavi Kebu policiji!


Otac malenog Aleksandra, Milan Popović, uputio je još jednu molbu vlastima, pošto se brine da je život njegovog naslednika u opasnosti. On se obratio i javno za pomoć ne bi li uspeo da zaštiti svog sina. 

Ceo problem je nastao kada je pevač Dragan Kojić Keba vozio malog Aleksandra u automobilu bez sedišta za dete. Milan je još tada odreagovao, pa je pevač pozvan u policiju na razgovor. 

– Molim institucije da mi pod hitno pomognu da zaštitim sina od neodgovornog i ugrožavajućeg okruženja u kom odrasta – navodi se u njegovoj molbi. 

On je istakao da sa bivšom partnerkom Severinom Kojić nema dobar odnos, ali da je ipak nije prijavljivao policiji iako mu je to možda greška. 

– Severinu nisam prijavljivao policiji, iako sam nekoliko puta imao razloga, ali nisam želeo rat s njom. Već tri godine pokušavam da se sa njom dogovorim oko onoga što je najbolje za naše dete – prenosi portal Pink.rs. 

On želi da njegovo dete odrasta van očiju javnosti, pa svaki potez svoje bivše supruge smatra provokacijom. Ostaje da vidimo kako će se ovaj slučaj završiti. 

opera17.rs

Komentari

komentara