Magazin

PRIJATELJ ŠABANA ŠAULIĆA SVE ISPRIČAO – Istina o njemu i Cuci je gora nego što se mislilo!

Napisao admin

Rehabilitacija bez žene! Šaban Šaulić nakon što se vratio iz Italije, gdje mu je izvršen hirurški zahvat na stomaku, vidio se s Ivonom Negovanović Cucom u jednom zemunskom lokalu. Uprkos tome što je pjevač pokušao da prevari sve oko sebe pravdajući se da s mlađom koleginicom više nije u kontaktu, ekipa „Paparaco lova“ snimila ih je zajedno.


I sve to samo nekoliko dana pošto se kralj narodne muzike vratio iz Italije, gdje je na jednoj privatnoj klinici operisao trbušnu aortu. Njemu je naloženo da se odmara dvije nedjelje, a on očigledno dane oporavka koristi da bi se viđao s Cucom. Tako kralja, pored žene Goce, njeguje i ljubavnica, bez koje očito ne može.

 

Šaban i Cuca našli su se u jednom lokalu u Zemunu. Na snimcima se jasno vidi da je Šaulić došao ranije, a nakon petnaestak minuta pridružila mu se i bivša učesnica „Pinkovih zvezda“. Zajedno su popili piće u jednom kafiću, proćaskali pola sata, a potom se razišli. Ne znamo o čemu su razgovarali, ali sigurno je da su oboje bili raspoloženi što su se sreli. Međutim, ovog puta nije pao nijedan poljubac. Naučili su lekciju kad su prije nekoliko mjeseci uhvaćeni kako se ljube na Slaviji, pa sada vode računa o ponašanju na javnom mjestu.

 

Prema saznanjima Kurira, Cuca i Šaban redovno se čuju telefonom.

 

– Šaulić je uvjeravao ljude oko sebe da je Negovanovićeva za njega prošlost. Ipak se ispostavilo da to nije tačno. Znamo da se stalno dopisuju i razmjenjuju ljubavne poruke. On ne može bez nje, ali ni ona bez njega. Po estradnim krugovima pričalo se da joj je čak jedno vrijeme branio da pjeva, pa joj je davao novac kako bi imala od čega da živi. Ko će znati šta se dešava među njima, ali sigurno je da su i dalje zajedno i da nikad nisu prekidali kontakt – kaže naš dobro obaviješten izvor.

 

Pozvali smo Šabana i njegovu suprugu Gordanu, ali su bili nedostupni, dok Cuca nije željela da komentariše njihov susret.

 

– Nemam ja šta tu da pričam. Svoj privatni život ne iznosim u javnost – rekla  je ona.

kurir

Komentari

komentara