Magazin

KOGA TO LJUBI BRENIN SIN? – Viktor Živojinović pokazao djevojku! (FOTO)

Napisao admin

Viktor Živojinović nedavno je proslavio punoljetstvo i uplovio u svijet odraslih, a na tom putu našao je i novu djevojku Jovanu Bakvić, koja je, po svemu sudeći, strastveni član Srpske napredne stranke. Viktor je intrigirao javnost njihovom zajedničkom fotografijom, na kojoj izgledaju prilično prisni, a „Alo!“ saznaje da se mlađani Živojinović već neko vrijeme viđa sa simpatizerkom naprednjaka.


Viktor i Jovana upoznali su se u noćnom provodu, a hemija među njima vidjela se iz aviona. Nakon tog izlaska su se dopisivali stalno, pa su se ponovo vidjeli i započeli romansu – otkriva izvor za naš list.

 

Jovana je, kako izvor tvrdi, vesela i otvorena djevojka, koja zna šta hoće u životu.

 

– Jovana studira Pravo na jednom privatnom fakultetu i veoma je društvena osoba. Voli provod, šalu, ali je veoma motivisana i predana kada se posveti nečemu. Iako je tek započela vezu sa Viktorom, veoma je zadovoljna i srećna, a da li će njihova veza postati ozbiljnija, pokazaće vrijeme – rekao je izvor blizak novopečenom paru.

 

Jovana je veoma aktivna na društvenim mrežama, a sudeći po njenim objavama, nerijetko posjećuje Skupštinu i stranačke skupove, na kojima ponosno nosi majice sa logom Srpske napredne stranke. Bakvićeva je virtuelnim prijateljima pokazala i svoju divlju stranu kada je objavila provokativne fotografije na kojima je oskudno obučena, dok je na pojedinim fotografijama u donjem vešu i halterima. 

 

Atraktivna crvenokosa je izgleda očarala mlađanog Živojinovića, ali folk divu Lepu Brenu, još uvijek nije upoznala.

 

– Jovana i Viktor se lijepo provode, ali još je rano za upoznavanje sa porodicom. Ni Jovana ni on to još ne pominju, niti planiraju – završava naš izvor.

(Alo.rs)

alo

Komentari

komentara