Magazin

Popularna pjevačica – OVO je danas udarno u TURSKIM MEDIJIMA: Evo šta je Karleuša URADILA OSOBLJU tamošnjeg restorana, svi su ostali ŠOKIRANI!

Napisao admin

Turske medije je danas preplavila informacija o bakšišu koji je JK ostavila osoblju u jednom tamošnjem popularnom restoranu.


Muzička diva Jelena Karleuša je prošle nedelje provela nekoliko dana kako bi prisustvovala otvaranju novog stadiona “Vodafon arena” i ispratila utakmicu njenog supruga i srpskog reprezentativca Duška Tošića.

Njena pojava je izazvala pravu pomamu kod publike, pa su se mnogobrojni navijači fudbalskog kluba Bešiktaš fotografisali sa njom, a tamošnji mediji su našu zvezdu tretirali poput svetskih zvezda.

Međutim, jedna od informacija prilikom njenog boravka u Turskoj je danas posebno preplavila uticajne medije u Turskoj, a tiče se ručka na koji je otišla sa svojim suprugom i najbližim saradnicima.

Kako javlja “Hebertuk”, Karleuša je iznenadila i šokirala osoblje jednog popularnog restorana kada im je na račun od 670 turskih lira ostavila bakšiš u iznosu od 200 evra (640 TL). Turski mediji su istakli da je ovo jedan od rekordnih bakšiša koji je ikada ostavila neka zvezda.

Nema šta, naša zvezda je baš galantna!

opera17.rs

Komentari

komentara