Magazin

Tragedija – JELENINO UBISTVO TEMELJNO ISPLANIRANO PRIJE 2 MJESECA? Monstrum ipak imao najmanje jednog pomagača?

Napisao admin

Ubica je, navodno, prema ovim tvrdnjama, imao najmanje jednog pomagača i oni su se detaljno spremali za ovaj stravičan zločin


Prema najnovijim saznanjima nekih medija, ubica Jelene Marjanović imao je najmanje jednog pomagača i oni su se temeljno pripremali za likvidaciju Jelene Krsmanović Marjanović, na šta ukazuju uklonjeni tragovi, kao i dokazi, prenose domaći mediji.

Ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče brižljivo je planirano najmanje dva mjeseca, saznaju mediji iz izvora bliskog istrazi. Takođe, pišu da će cijela porodica Marjanović ove nedelje biti ponovo odvedena na ispitivanje u policiju, kao i na poligraf – iako su te tvrdnje za sada neprovjerene, mediji tvrde da su to saznali od izvora bliskih istrazi.

Na osnovu dosadašnje istrage očigledno je da su tragovi brižljivo uklanjani, da su znali navike i kretanje žrtve. I dalje se tačno ne zna gdje je i kada ona ubijena, jer je očigledno da je tijelo kasnije odnijeto i bačeno u kanal – ispričao je medijima sagovornik blizak istrazi, prenosi “Telegraf“.

 

cure.ba

Komentari

komentara