Magazin

Tragedija – Astrolog otkrio ko je ubica pjevačice Jelene: Policija će ga uhapsiti najkasnije za dva dana!

Napisao admin

S obzirom na to da je došao do tačnog vremena rođenja, i pjevačice Jelene Marjanović, ali i njenog supruga Zorana, astrolog Dušan Veličković otkriva da će možda čak i danas, a najkasnije za dan, dva ubica biti priveden pravdi.


– Jelena je ubijena nekim metalnim predmetom, najvjerovatnije šipkom, a ne čekićem kao što se do sada pretpostavljalo. Ubijena je s leđa, neposredno, u blizini kuće. I policija zna da je muž ubica, ali on je na slobodi jer ne mogu da nađu predmet kojim je ubijena. S obzirom na to da se Mars trenutno nalazi u znaku Strijelca, koji predstavlja lijevu obalu rijeke i da je lijevo od Škorpije, koja predstavlja rijeku, predmet je negdje između nasipa i rijeke.

– Ubica je čovjek visoke inteligencije, to je neosporno, ali inteligencija nije garant razuma, već samo sredstvo za realizaciju nečijeg temperamenta i karaktera. Zbog te svoje inteligencije, on i uspijeva da izmakne tužilaštvu i čini se da je uvijek korak ispred njih. Toliko je bio ljubomoran da nije moglo da se desi da njoj ptica doleti, a da on to ne zna. Ubio ju je dok je bio pod antidepresivima, zato taj događaj na njega nije ostavio trag, a s druge strane vrhunski je manipulatur koji misli da nije učinio ništa loše i zbog toga je i uspio da prevari poligraf – objašnjava naš sagovornik.

Što se tiče Jelene, Veličković napominje da je ona bila žena izuzetnog talenta, ali je problem što je našla muža koji je bio sličan njenom ocu.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara