Magazin

Popularna Sarajka – Hana Hadžiavdagić nakon incidenta na Vlašiću poručila: Bolje da ja ne pustim slike koje imam!

Napisao admin

Veliku pažnju javnosti izazvao je sinoćnji incident na Vlašiću, gdje se u restoranu dogodilo nasilničko ponašanje u kojem su povrijeđene određene osobe. Obzirom da je druženje organizovala Hayat TV, zaposlenica ove kuće, voditeljka Hana Hadžiavdagić je svjedočila cijelom činu, pa se danas oglasila putem Facebooka. U cjelosti prenosimo njenu objavu.


– “Hiljadu derneka iza nas i nikada nitko nije nije napravio takav cirkus. I samo da dodam da portali ovoga puta ne lažu…Hayat Produkcija imala je divne namjere kao i mnogo puta do sada, ali nažalost nikada ne možeš znati kakav je tko i je li sklon nasilju. Ovom prilikom zahvaljujemo se Eko Fisu na Vlašiću na divnom gostoprimstvu i izvinjavamo se što je došlo do ovakvog skandala. Ovo nije naša sramota nego sramota doticnog “gospodina“ čija je flaša mogla pogoditi i mene, razrezati mi lice i ostaviti trajne posljedice. Toliko!“, objavila je Hana na svom Facebook profilu. 

Naravno, ovaj status je izazvao pažnju, pa je jedna korisnica Facebooka napisala komentar: “Hana mislim da je neko utjecao na njih… Svi demantuju samo Šaćir šuti..hmmm“, na što je Hana odgovorila: “Bolje da ja ne pustim slike koje imam…“

ekskluziva.ba

Komentari

komentara