Magazin

Suprug stradale pjevačice – ZORAN IPAK ZNA KO JE UBICA: Jelenu je ubio manijak koji je bio smrtno zaljubljen u nju!

Napisao admin

BEOGRAD – Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice Jelene Marjanović (32), uvjeren je da je njegovu ženu ubio manijak koji je bio opsesivno zaljubljen u nju, a čak sumnja i da je ona prethodno oteta, odvedena na neko drugo mjesto, usmrćena, a zatim naknadno vraćena na nasip.


On je rekao da je prva laž koja je o njemu objavljena da je kasno pozvao policiju. Prema njegovim riječima, on je oko 17 sati, sat i po pošto je shvatio da je nestala, zvao prijatelja iz policije i zamolio da odmah lociraju Jelenin telefon.

Kada je riječ o informacijama da je imao krv na rukama, Zoran Marjanović kaže da o tim detaljima ne smije mnogo da priča jer je istraga u toku, ali da je dokazao da nema veze sa ubistvom.

–  Sumnjaju u mene, a kako ni žena koja čuva ovce, ni muž i žena koji su šetali, niti djevojka koja je vozila bicikl ništa nisu primijetili?

– Neka policija pronađe te ljude, oni znaju šta se tog popodneva događalo na nasipu. Ne znam ni sam u šta više da vjerujem, na koga da sumnjam i u koju verziju ubistva da vjerujem. Ako se jadna borila i zapomagala, pa kako je moguće da je niko čuo – pita se Zoran.

Marjanović je rekao da je Jelena bila žena za primjer, njegov najveći prijatelj i najbolja majka.

– Nema govora o tome da smo se Jelena i ja posvađali na nasipu prije njenog nestanka, kako je navodno neko vidio.

Naprotiv, u posljednja tri mjeseca, otkako joj je majka oboljela od karcinoma, mi smo bliži nego ikad, a ja sam se trudio da budem pažljiviji nego ikad prema njoj. Jedina i prava istina je da smo mi imali brak za poželjeti.

– Najvjerovatnije mi je da ju je ubio neko zbog neuzvraćene ljubavi, neki manijak sa Fejsbuka, neki psihopata koji je bio opsjednut njome.

Čuo sam da su u Zemunu nađena kola sa tragovima njene krvi. Policija odlično radi svoj posao, a ja samo molim Boga da svirepi monstrum što prije bude iza rešetaka – rekao je Zoran Marjanović.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara