Magazin

Istraga – DA LI JE JELENA MARJANOVIĆ UBIJENA U ZEMUNU? Pojavila se nova teorija o smrti pjevačice!

Napisao admin

I mještani Borče tvrde da je pjevačica ubijena negde daleko od njihovog naselja, a zatim bačena u kanal u Crvenki


Zoran, suprug ubijene pjevačice Jelena Marjanović uvjeren je da je njegovu ženu ubio manijak koji je bio opsesivno zaljubljen u nju, a napominje i da je čuo i da su u Zemunu pronađena kola sa tragovima krvi njegove supruge.

– Sumnjam u sve i svakoga. Toliko se poglavlja i verzija otvara da ni sam ne znam u šta da vjerujem. Najvjerovatnije mi je da ju je ubio neko zbog neuzvraćene ljubavi, neki manijak sa Fejsbuka, neki psihopata koji je bio opsjednut njome. Čuo sam da su u Zemunu pronađena kola sa tragovima njene krvi. Možda je stvarno ubijena u tim kolima, pa dovučena na nasip? – rekao je Marjanović za Informer.

Ova priča se poklapa sa pričom mještana Borče, koji su za “Telegraf” rekli da među mještanima vlada mišljenje da je ubijena negdje daleko od njihovog naselja, a zatim bačena u kanal u Crvenki.

Za Bogosava i Staniku Dimitrije, prije svega je čudno, što niko ništa nije čuo.

– Ima dosta kuća u blizini samog nasipa, ubjeđeni smo da bi neko nešto čuo – objašnjavaju komšije Bogosav i Stanika Dimitrije i dodaju:

– Među mještanima vlada mišljenje da je zločin izvršen negdje daleko, a da je tijelo samo bačeno u kanal u Crvenki.

Istraga zbog ubistva pjevačice Jelene Marjanović išla je u nekoliko pravaca. Prvo je policija privela muža, Zorana Marjanovića, koji je pušten poslije 48 sati. Nakon toga, nade su polagane u DNK biološke analize, uzete ispod pjevačicinih noktiju. Kako DNK analiza nije pokazivala tragove druge osobe, policija je okrenula istragu u drugom smjeru.

Ispitivani su mještani i komšije Crvenke i Borče, a priveden je i Igor Rojko, čija kuća je najbliže nasipu. Poslije saslušanja pušten je kući, a sada se traga za njegovim bratom Nebojšom, koji je obećao da će se danas javiti policiji.

cure.ba

Komentari

komentara