Magazin

Tragedija – ISTRAGA SVIREPOG UBISTVA PJEVAČICE DOBIJA NOVU DIMENZIJU: Baka Rada vidjela ubicu?

Napisao admin

Baka Rada svaki dan čuva koze na nasipu gdje je Jelena posljednji put bila sa suprugom i kćerkicom prije nego što je ubijena


Beogradska policija saslušala je staricu Radu B. iz Borče u vezi sa istragom ubistva pjevačice Jelene Marjanović.

Baka Rada svaki dan čuva koze na nasipu gdje je Jelena posljednji put bila sa suprugom i kćerkicom prije nego što je ubijena, piše “Informer”.

– U subotu sam, oko pet sati poslije podne, izvela koze na pašu i ništa neobično i sumnjivo nisam primjetila – prisjeća se baka.

– Vidjela sam neku plavu ženu i sa njom, na livadi, trojicu dječaka kako igraju fudbal. Sjećam se da sam primjetila i jednog čovjeka sa djevojčicom. Dijete se igralo na livadi, bralo cvijeće, a kad je vidjela koze, potrčala je prema njima. I, to je to. Ženu koja trči na nasipu, uopšte nisam vidjela – kaže ona.

Baka Rada tvrdi da tada nije znala ko je muškarac sa djetetom. O nemilom događaju i o tome ko je žena koja je ubijena, saznala je kasnije iz medija.

– Policiji sam rekla da ne mogu da prepoznam čovjeka koji je bio na livadi sa djevojčicom. Jednostavno, nisam pretjerano obraćala pažnju na njega i njegov lik. Zbog toga i ne mogu sa sigurnošću da kažem da je to pjevačicin muž – objasnila je baka Rada, prenosi “Telegraf“.

cure.ba

Komentari

komentara