Magazin

Specijalna žurka – Brenin sin Viktor proslavio 18. rođendan: Zavirite na rođendansku žurku od 100.000 eura!

Napisao admin

Viktor je na gala slavlje u Impuls holu pozvao oko 400 gostiju, a specijalno za ovu žurku izrađene su i majice s Viktorovim likom i zanimljivom porukom. Slavljenik je sa ocem Bobom i braćom Filipom i Stefanom stigao u hotel da dočeka goste, a među prvima je stigla pjevačica Vanja Mijatović koja je zajedno sa Ivanom Pavković i Petrom Mitićem uveseljavala prisutne na Viktorovoj gala žurki.


Lepa Brena zablistala je u elegantnoj bijeloj toaleti, a svoju sreću zbog Viktorovog rođendana podijelila je sa svojim fanovima na društvenim mrežama. Viktor je, kaže srećna mama, poželio skupocjeni automobil za svoj divan dan.

Na slavlje je stigla i Marija Šerifović sa mamom Vericom, a tu je Filipova djevojka Aleksandra Prijović koja je stigla u društvu modne blogerke Zorane Jovanović Zorannah. Stigli su i Ace Lukasa, Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom, Sanja Đorđević, Željko i Jovana Joksimović, Žika i Dajana Jakšić, Šaban Šalić i supruga Gordana, Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić, Saša Popović, Aco Pejović, Saša Matić, Goca Božinovska, Viki Miljković, Mlađan Dinkić sa ljepšom polovinom, sin Ivice Dačića, Damir Handanović, kao i glumac Dragan Bjelogrlić i biznismen Miodrag Kostić.

U Brenin dom još prije nekoliko dana stigla je njena familija iz Kanade, a na rođendanskoj zabavi prisutni su bili i mnogobrojni rođaci i prijatelji. 

Gosti su se  služili posebnim šampanjcem na kojem piše “Srećan rođendan, Viktore”. Kako zvanice slučajno ne bi zalutale, a očekuju se iz čitavog svijeta, što rodbine, što Breninih i Bobinih prijatelja i saradnika, na ulazu u halu je pisalo “Proslava Viktorovog 18. rođendana”.

Na slavlje je stigao i Ljubomir Perućica, kome, vjerujemo, nije bilo baš najprijatnije s obzirom da je tu i njegova bivša ljubav – Aleksandra Prijović. Brenin i Bobin najmlađi sin presrećan je kako je protekla proslava njegovog punoljetstva:

“Atmosfera unutra je super! Muzika je odlična i uz svaku pjesmu ću se proveseliti kako bih lijepo proslavio svoj rođendan”, rekao je Viktor na žurci. 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara