Magazin

S POVEZOM PREKO OČIJU PROZVAO PJEVAČA – Milan Kalinić: Sad znam kako je Saši Matiću!

Napisao admin

Voditelj i glumac u „Ami Dži šouu“ grubo se našalio s folkerom dok mu je u krilu sedela devojka


Foto:arhiva

 

Milan Kalinić se grubo našalio na račun Saše Matića u „Ami Dži šouu“.

Voditelj Ognjen Amidžić stavio je Kaliniću i drugom gostu Vuku Kostiću crni povez preko očiju i pozvao atraktivnu devojku da im sedne u krilo kako bi oni procenili njenu kilažu.

– Da provalimo kakvi ste muškarci! Imamo jednu divnu devojku pred vama, koja je iz publike. Na vama je da u tri naredna koraka opišete kako ona izgleda. Morate da pogodite koliko otprilike ima kilograma – rekao je Ognjen.

Devojka je prvo sela u Vukovo krilo, koji je cupkao i pevušio joj, a potom je prešla na Milana.

– Bože me sačuvaj. Ognjene, jesi li ti seo? Bože, sad mi je jasno kako je Saši Matiću kad gostuje u emisijama – rekao je Kalinić.

Publika nije prihvatila njegovu šalu, a neki su glasno negodovali. Pozvali smo Kalinića, ali on nije bio raspoložen za razgovor.

– Ne govorim za medije – kratko je rekao voditelj i glumac.

 

I Ognjen je izbegao razgovor.

– Ne znam o čemu govorite, ne mogu da se setim. Kalinić je bio moj gost, ali ne mogu da se setim da je spomenuo Matića – rekao je voditelj popularne emisije.

Kontaktirali smo i s Matićem, koji nije zamerio Kaliniću.

– Mi smo veoma dobri drugari, ništa mu nisam zamerio. Pričali su mi ljudi o tome, ali znam da on nije mislio ništa loše. Milan je duhovit dečko i nikad mu to ne bih uzeo za zlo – rekao je Saša.

kurir.rs

Komentari

komentara