Magazin

Pjevač – DRAMA ŽELJKA ŠAŠIĆA: Moja kćerka mora na narko-test sa majkom i Acom Lukasom!

Napisao admin

Željko poručuje da treba ispitati da li Vuksanovići uzimaju drogu, pa i njegova jedinica, za koju tvrdi da je pod majčinim pritiskom napisala status u kom loše govori o njemu


Željko Šašić je razočaran ponašanjem ćerke Sofije (17), koja ga je ocrnila na Instagramu nakon što je on izjavio da njih dvoje nisu u kontaktu zbog njene majke Sonje.

Pevač tvrdi da se njegova jedinica oglasila pod majčinim pritiskom.

 

Čudno ponašanje

– Zna se ko je izmislio taj status, a potpisao Sofiju. Znam ja svoje dete, nije ona to izjavila. To je strašna manipulacija i blam. Nije moja sramota, već njihova. Oni se ponašaju veoma čudno, možda bi svi morali da odu na narko-test, uključujući i njihovog kućnog ljubimca – priča Šašić, koji se već duže vreme ne čuje sa ćerkom.

Pevač sumnja da je Sofija pod majčinim pritiskom javno reagovala jer im je nedavno stigla njegova kontratužba.

– Kontratužba nije strašna, tu su samo neki dokazi o tome da ja ne dugujem ništa, da sam čak i pretplatio. Dokazao sam istinu. Izgleda da ta istina toliko boli da je mala morala da piše status. Verovatno je njena majka mislila da će živeti od alimentacije. Što se mene tiče, spreman sam da idem na javnu raspravu u nekoj živoj emisiji da vidimo više ko je ko. Savest mi je čista, ništa nisam iznosio u javnost, ne znam da li je pametno i ovo što sada pričam – završava Šašić.

U Sonjinu i Sofijinu odbranu stao je Lukas, koji je bio baš rečit.

 

Psihijatar

– Neka ide kod psihijatra i psihologa, biće mu bolje. Pod hitno mu je potrebna stručna pomoć. Umesto da formira svoju porodicu, čovek se godinama bavi tuđom. Očigledno da želi da postane član moje porodice, ali mesto kućnog ljubimca je već zauzeto. Svakako više volimo kerove od majmuna. Zaista je krajnje vreme da počne da se bavi sobom i da nađe devojku koja će da bude starija od njegove ćerke – poručio je Aca Lukas Šašiću.

 

Sonja se oglasila na Fejsbuku:

– Neke ljude ne vredi spuštati, već su suviše nisko pali ‚ napisala je ona.

kurir.rs

Komentari

komentara