Magazin

Poznati pjevač – ŠAULIĆ: Cuca nije moje dijete, ne treba ja da…

Napisao admin

Šabana Šaulića ne prestaju da pominju uz ime mlade pjevačice i učesnice “Farme” Ivone Negovanović Cuce. Te jesu bili zajedno, te nisu, te su se samo družili, a Šaban je malo nju i vaspitavao, kako je sama nedavno izjavila na imanju.


Ipak, kralj narodne muzike kaže da mu najveća briga ipak nije Cuca. Njemu je žao jedino što mu ranije nisu napravili reklamu zavodnika.

– Ispadoh glavni Don Žuan. Ali dobro, meni to odgovara, simpatično je. Muškarcu uvijek odgovara da mu se udvara djevojka. Volio bih da se malo s njima šalim, ali samo na tome da ostane, a ne da se udvaram. Ne smijem ja to. Imam suprugu, djecu i unuku. Goca je već oguglala, pa zna da su to orkestrirane priče – ispričao je pjevač.

Njega samo jedno ne brine. Nikada nije imao problem sa potencijom, pa nikada nije koristio tablete za stimulaciju seksualnog odnosa.

– Ne treba meni to, hvala Bogu. Nikada to ne bih uzimao – kaže kroz smijeh Šaulić i dodaje da mu nikada nije ni padalo na pamet da plati seksualne usluge, jednostavno – gadi se toga.

senzacija.ba

Komentari

komentara