Magazin

NEOČEKIVANI PREOKRET – Dženaza Ekremu Jevriću pomjerena zbog…

Napisao admin

Ekrem Jevrić preminuo je u 56. godini u New Yorku, a porodica je planirala sahranu za danas, ali je u međuvremenu naložena obdukcija tijela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti Gospode.


“Obavještavamo rodbinu i prijatelje da je dženaza rahmetli Ekrema Jevrića, koji je preselio na ahiret u petak, 4. marta, iz medicinskih razloga pomjerena za nedjelju, 6. marta 2016. Dženaza namaz će se klanjati u 8 sati ujutro u Ali-pašinoj džamiji u Astoriji, nakon čega će se izvršiti dženaza na Washington mezarju na Long Islandu”, poručila je porodica rahmetli Jevrića.

 

Ekrem je prije nekoliko mjeseci imao komplikovanu operaciju zbog zakrčenja krvnih sudova. Na stomaku je imao tri hirurška reza. Ipak, kako je tada rekao, osjećao se dobro i vjerovao je da će se što prije oporaviti.

 

U petak, oko pet sati, krenuo je na posao, a prethodno je u kući sa suprugom Igbalom popio kafu. Međutim, kasnije ga je u automobilu ispred kuće pronašao sin. Odmah je pozvana hitna pomoć, ali za Gospodu nije bilo spasa.

 

“U pet je jutros krenuo na posao. Ušao je u automobil i tu je umro. Nije ni upalio automobil. Ne mogu da vjerujem da smo ostali bez Ekrema“, kazala je kroz plač njegova supruga Igbala

radiosarajevo

Komentari

komentara