Magazin

DETALJI DRAME – Igbala ispričala kako su pronašli mrtvog Ekrema Jevrića!

Napisao admin

Ekrem Jevrić preminuo je jučer ujutro u kolima ispred porodične zgrade u Njujorku, a o drami koja se posljednjih nekoliko sati dešava u njihovoj kući i tugi kroz suze je ispričala njegova udovica Igbala Jevrić. Ekremova rodbina je u velikom je šoku zbog preranog i iznenadnog odlaska, a ukop će biti održan danas u Njujorku.


“Našli smo ga jutros u kolima sa kojima je krenuo na posao, sin ga je pronašao. Sinoć mu je bilo dobro, nije bilo nikakvih naznaka da će doći do ovakve tragedije. Od njegovih kolega nam se još uvijek niko nije javio, nisu još čuli ljudi i mi smo iznenađeni.

 

Posljednje ga pamtim raspoloženog, baš smo jutros popili kafu zajedno i ja sam ga ispratila na posao. Sin ga je našao u kolima i pozvao me, ja prvo ništa nisam razumjela, čula sam samo kukanje i zapomaganje od sina, kad se malo smirio rekao mi je da je Ekrem mrtav. Ja sam odmah pitala da li je udes u pitanju, da nije zaspao pa se sudario, a on mi je rekao da nije i da sluti na infarkt. Za naše sinove nema utjehe. Ukopaćemo ga u Americi, ipak tamo ima najviše prijatelja“, ispričala je Igbala.

kurir

Komentari

komentara