Magazin

Opako – Tužna vijest za sve koji vole Isidoru Bjelicu!

Napisao admin

Isidora Bjelica već godinama vodi borbu sa opakom bolesti, a nedavni rezultati pokazali su da joj je zdravstveno stanje veoma loše i da ljekari nisu optimisti.


Stanje najpoznatije sprske spisateljice se pogoršalo, ali iako vodi bitku za život Isidoru volja i snaga nisu napustile, te kaže da se nikako neće predati, ali da su joj veoma mučne statitstičke analize i doktori koji joj svaki puta daju novih šest mjeseci života: 

 

“Mučne su sve te stalne statistike i analize. I kada sabijete bolest, doktori vam iznova daju šest mjeseci života. To je agonija i muka sa kojom se nosim tri godine. Prije bih psihički podnijela logor. Sad sam se smirila, ali ne znam kako se ovo sve može psihički izdržati koliko god da sam se borila, ne znam kako nisam poludjela u svemu tome. Jedino se ponekad odmorim kad lijepo sanjam i u snu nemam rak“, izjavila je Isidora.

 

Uprkos lošem zdravstvenom stanju, spisateljica nije zaboravila na svoje najvjernije obožavaoce, te je odlučila da im se zbog odlaganja promocije knjige “Sama“, oduži putem društvene mreže Tviter, tako što će joj oni ostavljati fotografije podvučenih omiljenih citata iz knjige, a rečenica koja joj se bude najviše dopala, ući će u najuži izbor da ponese njen kamen.

alo

Komentari

komentara