Magazin

Nekoliko sati prije polijetanja – Stanija bacila bombu i pobjegla za Ameriku!

Napisao admin

Stanija Dobrojević je potpuno iskreno odgovorila na mnoga pitanja u novoj emisiji Marije Lazić.


Samo nekoliko sati prije nego što se ukrcala na avion za Ameriku, gdje će boraviti do daljneg, Stanija Dobrojević je gostovala u novoj emisiji Marije Lazić, i tom prilikom bez cenzure odgovorila i na najprovokativnija pitanja koja su stigla za nju.

 

Naime, Marija je prva na našim prostorima lansirala emisiju koja se neće emitovati na televiziji već je možete gledati putem mobilnog telefona i tableta ukoliko skinete besplatnu aplikaciju pod nazivom “Gossapp“.

 

– Baš kako i sam naziv implicira (gossip-trač) svi korisnici će moći da javne ličnosti pitaju o aktuelnim tracevima, ali da im postavljaju i izazove koje će morati da ispune. Jedan od pratioca aplikacije je postavio izazov (a ona isti prihvatila) da snimi svoj lezbo poljubac u Las Vegasu! Pitanje koje je iznerviralo Staniju bilo je – kakav je Hugh Haffner u krevetu – priča izvor koji je prisustvovao snimanju i dodaje:

 

– Ipak, detaljno je objasnila kako su se upoznali, da je Hugh jedan sićušni dekica ali i da je ponosna što je bila gošća u Playboy vili, uprkos malicioznim komentarima na taj račun.

 

Takođe, Stanija je čvrsto odlučila da prestane sa golotinjom, te kaze da se za Playboy ili sličan magazin ne bi slikala ni za 100.000 evra. Kroz šalu je dodala da će da se zamonaši na šta joj je voditeljka odgovorila da bi se crkva u koju ona kroči momentalno srušila.

 

Voditeljka je Staniji zamjerila to što konstantno o sebi govori u drugom licu, i skrenula joj pažnju da u psihologiji postoji kliničko objašnjenje za taj poremećaj, na šta je Stanija odgovorila da je svjesna toga da je ona zapravo “dvojna“ ličnost.

 

Prilikom razgovora za “Gossapp“ Stanija je eksluzivno otkrila da pokreće proizvodnju organske kozmetike, da će se svi preparati za njegu i ljepotu spravljati na imanju njene tetke u Banja Luci, a šta je još sve otkrila Mariji gledajte na aplikaciji, u utorak od 20 časova.

 

Svake nedjelje na istom mjestu, biće postavljena nova emisija, a takođe ovim putem možete pratiti i izveštaje sa koncerata naših najvećih zvijezda širom regiona i svijeta.

opera17

Komentari

komentara