Magazin

Popularna Zvezda Granda – LJUBAVNE ZAVRZLAME: Haris Berković prije Rade osvajao…

Napisao admin

Haris Berković tek što je zakoračio u estradne vode, a već se o njemu piše kao o velikom zavodniku. Pobjedniku prošlogodišnjih „Zvezda Granda“ za oko je prvo zapala Milica Pavlović, a onda je u priču uletjela dugonoga Rada Manojlović, koja je potpuno osvojila Berkovića!


Upućeni u Berkovićev život kažu da se pjevač dugo motao oko jedne od najatraktivnijih mladih pjevačica Milice Pavlović, a ni ona nije bila ravnodušna prema njemu. Bilo je tu uzajamnog flertovanja, nabacivanja, zajedničkih izlazaka…

– Milica i Haris su se jako dopali jedno drugom, on je i u intervjuima pominjao da Milica super izgleda, a mi koji smo se zatekli u njihovom društvu u vrijeme zajedničkih izlazaka mislili smo da će između njih sigurno nešto biti. Otvoreno su flertovali, baš se vidjelo da tu ima hemije. Međutim, ostali su samo prijatelji – rekao nam je izvor blizak Berkoviću.

Da li je Rada Manojlović razlog što Haris nije napravio odlučujući korak ka Milici, ne znamo, ali dobro upućeni tvrde da je on bukvalno odlijepio za Radom, s kojom je nedavno snimio i duetsku pjesmu. Mladi pjevač ne želi da potvrdi da među njima ima nešto više od poslovne saradnje, ali ne propušta priliku da pohvali atribute svoje starije kolegice.

– Rada je prezgodna djevojka, to niko ne može da ospori. Svaki muškarac bi poželio da bude s njom – rekao je Haris prije nekoliko dana, dok je Manojlovićeva skoro pa priznala da su njih dvoje u šemi.

– Neću da demantujem da sam s Harisom, bolje je tako – zagonetna je bila pjevačica iz Četereža, koja odlično zna marketing, budući da tako godinama nije demantovala niti potvrdila da li je zaista u vezi s Milanom Stankovićem.

– Haris je atraktivan, zgodan dečko i prija mi kad provodimo vrijeme zajedno. Uopšte mi ne smeta što nas mediji povezuju. Kojoj djevojci bi smetalo da bude s lijepim momkom? – rekla je Rada.

senzacija.ba

Komentari

komentara