Magazin

Zabava – Gimnazijalcu nedostajalo novca za odlazak na Svjetsku geografsku olimpijadu, a onda se pojavila Ceca…

Napisao admin

Nakon što je u domaćim medijima pročitala da je gimnazijalcu Đorđu Petkoviću neophodna finansijska pomoć da bi predstavljao Srbiju na Svjetskoj geografskoj olimpijadi, folk zvijezda Ceca Ražnatović ponudila se da riješi njegov problem.


Naime, ona će ga finansirati sa 1.200 eura, koliko je maturantu gimnazije iz Malog Zvornika potrebno da ode u Kinu, gdje će u avgustu sa kolegama iz Beograda, Valjeva i Novog Pazara predstavljati Srbiju na pomenutom događaju.

 

– Presrećna sam kada vidim mlade ljude koji su vrijedni i ambiciozni. Ova priča me je u isto vrijeme rastužila i obradovala i kada god budem mogla, pomoći ću mladima da ostvare svoje snove – rekla je za Blic Ražnatovićeva.

 

Đorđe je oduševljen Cecinim gestom i kaže da nije očekivao da će preko noći riješiti problem.

 

– Ne mogu da nađem pravu riječ zahvalnosti i priznajem da sam veoma uzbuđen. Volio bih da mi se omogući susret sa Cecom, kako bih joj se lično zahvalio. U svakom slučaju mnogo joj hvala – istakao je on.

 

Sa 1.200 eura biće mu pokriveni svi troškovi puta, kotizacije i smještaja u Kini. Đorđe je tek drugi učesnik u historiji svoje škole koji se plasirao na neko svjetsko takmičenje.

blic

Komentari

komentara