Magazin

CUCA PRIZNALA – Šaban će zbog mene gledati Farmu, evo šta ću sve reći!

Napisao admin

Pjevačica Ivona Negovanović Cuca, koja je javnosti postala poznata zbog afere sa starijim kolegom Šabanom Šaulićem, pred ulazaka na imanje u Lisoviću kaže da joj smeta epitet ljubavnice, kojeg želi da se otarasi u rijalitiju.


“Ne želim da se više njegovo ime spominje uz moje. Neću da budem poznata po tome što sam bila ljubavnica Šabana Šaulića. Nas dvoje nismo više u kontaktu i nismo se čuli, stavili smo tačku na naš odnos. On je čovjek koji je meni mnogo pomogao u životu i na tome sam mu beskrajno zahvalna“, rekla je Cuca, koja na pitanje da li će Šaulić ipak gledati “Farmu“ jer ona učestvuje uz osmijeh rekla da hoće.

 

“Mislim da hoće, ali ne treba da se sekira jer neću nikakav prljav veš da iznosim u javnost. Nisam takva osoba“, ističe Ivona, čija majka Ljiljana čeka na operaciju srca, koja će biti obavljena u narednih sedam dana.

 

“Plašim se za njeno zdravlje jer ide na operaciju koja nije nimalo naivna. Radi se o problemima koje ima sa srcem i jedino što želim jeste da se sve dobro završi. Da ne bude komplikacija. Što je najgore, tresem se od strepnje jer neću moći da znam kako se sve završilo“, objašnjava Negovanovićeva.

kurir

Komentari

komentara