Magazin

Popularna pjevačica – Vojin Ražnatović više neće da ćuti: Ovo su Cecini tajni ljubavnici!

Napisao admin

Sin Željka Ražnatovića Arkana kaže da će maćehu ostaviti da uživa u ljubavi sa 16 godina mlađim manekenom Aleksandrom Jovovićem tek kad promijeni prezime. Ne želi da otkriva imena SVIH njenih bivših momaka, ali tvrdi da Ceca vodi buran ljubavni život.


– Znam da je Ceca bila s mnogim sportistima i političarima, ali da joj nije išlo. Svojevremeno se zabavljala s jednim poznatim NBA košarkašem, a Petra Kapisodu je držala u šteku na Konjarniku. Međutim, mučenik je na kraju od nje pobjegao za Crnu Goru. Danas vjerovatno krije dečka jer mora da održava ulogu napaćene udovice. To je ključni dio njenog imidža.

Nemam ništa protiv njenog izbora, ali je bilo veoma nepristojno i uvredljivo da ga javno predstavi na dan kad joj je muž ubijen. Bilo kako bilo, srdačno navijam da im uspije veza, računam na Acka da se oženi njome i da joj da svoje prezime, a kad se to desi i riješimo račune, nikad je više u životu neću uzeti u usta. Meni marketing ne treba i, hvala bogu, nisam joj sin pa da me gura kroz žutu štampu svakog dana. Prezadovoljan sam poslom i životom, to Ceca zna, nego plasira laži – kaže Vojin. 

 

Ističe da ga Cecine kolege podržavaju!

– Pola estrade mi šalje podršku, privatno, putem društvenih medija i zajedničkih prijatelja. Razumite me što vam ne mogu otkriti imena, ali me podržavaju jer znaju kakvo je zlo srpska maćeha – kaže Ražnatović.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara