Magazin

Popularna pjevačica – LUDILO SE NASTAVLJA: Kim Kardashian OPET iskopirala Jelenu Karleušu!

Napisao admin

Nije novost kako su brojni svjetski mediji priznali da Kim Kardashian uistinu kopira Jelenu Karleušu. Kim od toga nije boljela glava, ali Jelena je dobila odličnu reklamu.


Srpska pop diva za US Weekly je rekla kako je Kim Kardashian upravo u njoj pronašla inspiraciju za novi, platinasti look. Fotke koje objavljuje na svojem Facebook i Instagram profilu to i dokazuju.

Jelena Karleuša zamijetila je kako ju Kim neodoljivo podsjeća – na nju samu. Podijelila je to s fanovima na svojim društvenim mrežama, a cijela priča došla je i do stranih medija koji su naširoko raspisali o ovoj temi.

`Čini se kako se stilistički tim Kim Kardashian nadahnuo odjevnim kombinacijama i imidžem koje je plasiram na svome Instagram profilu`, izjavila je atraktivna Jelena za US Weekly, a priču su prenijeli i portali poput Daily Maila, Cosmopolitana i Ellea. Svi redom komentiraju sličnost Kim i Jelene, od bujnih oblina, punih usnica do jakog make-upa i izazovnih odjevnih kombinacija. Bilo je to prije nekih godinu dana, a sada se historija još jednom ponavlja. Jelena je svoju fotografiju iz 2006. usporedila s obitelji Kardashian od prije nekoliko dana.

Jelena je još jednom, iziritirana zločestom Kim koja krade sve što vidi, pokazala kako je u svemu bila prva, i kako joj Kardashianka nije ni do koljena, što u principu i nije netačno s obzirom na to koliko je visoka Jelena, a koliko Kim.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara