Magazin

Astro – ŽENE OVOGA ZNAKA NAJBOLJE SU PARTNERICE: Za to imamo 8 dokaza!

Napisao admin

Vodenjaci su stvarno posebna vrsta. Neki će im predbaciti da su hladne, agresivne i ekscentrične, da su tvrdoglave i ne žele priznati kad su u krivu. No, drugi će reći da su najbolji znak horoskopa za romantičnu vezu, a ovo su njihovi razlozi:


1. Potpuno su neovisne

 

Ne trebaju vas, ali vas žele. Posve su zadovoljne same i vole se baviti svojim stvarima. Štoviše, čak preferiraju to. Zbog toga, ako vas puste u svoj svijet, znači da ste jako posebni. I bavit će se vama 😉

 

2. Nepristrane su i nemaju predrasuda

 

Vole kreativno razmišljati i sagledati svaku situaciju iz više perspektiva. To, u kombinaciji s činjenicom da vole duboko promišljati o stvarima, čini ih odličnima u donošenju odluka. Drugim riječima, kada je pitate što želi raditi ili kamo želi ići – imat će odgovor za vas!

 

3. Tvrdoglave su

 

Možda vam se to ne čini kao dobra osobina, no osim povremene svađe u kojoj će vam njezina tvrdoglavost pružiti pravu glavobolju, u drugim situacijama se tvrdoglavo drži svojih vrijednosti i ciljeva, što je uvijek pohvalno.

 

4. Trebaju vrijeme za sebe

 

To im je vitalno za očuvanje zdravog razuma. Kada se bavite svojim stvarima, ne morate brinuti da se osjeća zapostavljeno jer samo čeka pored telefona da je nazovete. Nakon perioda samoće, susrest ćete se napunjenih baterija i presretni što se ponovno vidite.

 

5. Uvijek su spremne za uzbuđenja

 

Vole šokirati i iznenaditi partnera da bi stvari održale svježima. Malo iznenađenje još nikoga nije ubilo, ali je inspiriralo brojne partnere koji su malo zaspali na poslu.

 

6. Odane su

 

Bit će vam odane unatoč svemu, čak i u najtežim trenucima. Uvijek možete računati na njihovu podršku. Dobro, u 99 posto slučajeva. Onaj jedan postotak ostaje visjeti u zraku kako bi stvari ostale uzbudljive.

 

7. Stalno traže mudrosti

 

Većina razgovora koje vode s ljudima svodi se na znatiželjno ispitivanje i upijanje novih znanja. Vodenjaci su stalno u lovu na znanje, a to traže i u vezama. S njima ste sigurni da ćete uvijek zajednički napredovati u potrazi za novim mudrostima.

 

8. Okrenute su prema budućnosti

 

Stalno sanjare o tome kakva će biti budućnost, uz koga će biti i koja pustolovina ih sljedeće čeka.

 

Njihove prošle veze možda su bile loše, ali iz svake su nešto naučile i odlučne su u novu vezu prenijeti sve svoje znanje kako bi je učinile uspješnom i dugotrajnom.

 

Vezu s vama doživljavaju ozbiljnije nego ste toga možda svjesni i stalno se pitaju kako će izgledati vaša zajednička budućnost.

 

Sve u svemu, s partnericom Vodenjakom osjećat ćete se voljenije nego ikada u životu. Njezina strast i ljubav bit će nešto što vjerojatno još nikada niste iskusili, a rijetke mane koje posjeduje potpuno će zasjeniti sve pozitivne osobine.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara