Magazin

Popularna pjevačica – Koga se prepala Jelena Karleuša pa briše svoje statuse?

Napisao admin

Nakon što je objavila da neće biti gost na koncertu Marije Šerifović 18. marta u sarajevskoj Zetri, status je ukinula!


Nakon otvorenog pisma Jeleni Karleuši, kojeg je uputila književnica iz Konjica Mirjana Kapetanović, i majka naše poznate rokerke Irine Kapetanović, na društvenim mrežama oglasila se Karleuša, koja je bosanskoj publici poručila da zbog pritiska neće gostovati na sarajevskom koncertu svoje kolegice iz žirija „Zvezde Granda“, Marije Šerifović, koji će se desiti 18. marta u Zetri.

Kao razlog Jelena je navela je masovne uvrede i napade, te raznorazna otvorena pisma, na njen račun, od strane građana BiH.

– Iako sam sa zadovoljstvom prihvatila poziv drage Marije Šerifović da budem njen gost na koncertu u Sarajevu, ovim putem obavještavam tamošnju javnost da se ipak neću pojaviti na istom. Razlog su je masovne uvrede i napadi, te raznorazna otvorena pisma, , na moj račun, od strane građana BiH.

Svakako, ja ću se i dalje kao i do sada baviti odbranom građana BiH kad god osjetim ljudsku potrebu, kad god je suštinski bitno. Kad nekog voliš, voliš bez obzira na sve – napisala je Jelena.

No, vrlo brzo ovaj status je Jelena ukinula. A u istom trenu organizator se oglasio sa novim saopštenjem u kojem tvrdi da se Jelena nije prepala, kako su neki komentirali na ovaj post, te da će se ipak pojaviti uzdignute glave, koja stoji iza svake svoje izrečene rečenice, koju su mnogi pogrešno protumačili.

senzacija.ba

Komentari

komentara