Magazin

Sretniji no ikada – Njoj je 46, a njemu 71 godina, ali još uvijek su jedan od najljepših parova Hollywooda!

Napisao admin

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones u oktobru su obilježili 15. godišnjicu braka, no još uvijek su jedan od najljepših parova Hollywooda. Par je to i dokazao na crvenom tepihu AARP Movie For Grownups dodjele nagrada u Beverly Wilshire Hotelu u Beverly Hillsu, gdje su došli držeći se za ruke i smješkajući se jedno drugom.


Nekad velikom holivudskom zavodniku Michaelu danas je 71 godina, dok je Catherine 46, no očito je da im godine nisu nikakva prepreka za ljubav. Prije tri godine nakratko su prekinuli, no ta je epizoda daleko iza njih.

“Oboje smo se morali potruditi, ništa se ne bi dogodilo da se jedno od nas trudilo, a drugo je odustalo. Danas smo oboje mudriji i nježniji. To se prirodno dogodi s vremenom. Svjesni smo svega na čemu možemo biti zahvalni“, rekla je Catherine, koja se u to vrijeme borila sa bipolarnim poremećajem.

Obitelj je prošla i vrlo težak period kada se Michael borio s karcinomom grla, a Catherine je naknadno rekla da je najgori trenutak njenog života bio kada su je djeca pitala hoće li im tata umrijeti. Srećom, Michael se oporavio, a par je danas sretniji no ikad.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara