Magazin

Popularna Zvezda Granda – OVO NIKO NIJE ZNAO: Ovo je o Aleksandri Prijović otkriveno tek sada!

Napisao admin

Pjevačica Aleksandra Prijović (20) upustila se u estradne vode veoma mlada, a za takmičenje „Zvezde Granda“ prijavila se kao srednjoškolka. Kako je nakon šoua njena karijera krenula uzlaznom putanjom, pjevačica je prešla na vanredno školovanje, da bi ga na kraju potpuno zapostavila.


Naime, Prijovićeva je išla u Srednju tehničku školu, a kada je riješila da se bori za titulu zvijezde „Granda“, brojna snimanja su je onemogućila da kao ostala djeca prisustvuje nastavi. Ipak, takmičenje se završilo, a ona je već izgradila ime na estradnom nebu, ali srednju školu još nije završila.

– Aleksandra je bila solidna učenica, ali je uvijek više zanimalo pjevanje od škole. Već sa 14 godina pjevala je na svadbama i bilo je pitanje trenutka kada će se probiti u medijima. Ubrzo se prijavila za „Zvezde Granda“ i tada je potpuno zapostavila školu. Kada je opomenuta da ne može toliko da odsustvuje s nastave, ona se prebacila na status vanrednog đaka. Tada je imala rok u kojem je trebalo da završi školu do januara 2015. godine, ali ona to još nije učinila – govori izvor blizak pjevačici i nastavlja:

– Svakodnevna snimanja, nastupi i putovanja oduzimaju joj previše vremena, tako da preostalo vrijeme koristi za uživanje i odmor, jednostavno, ne stiže da se bavi školom. Ipak, ukoliko ne završi srednju, ostaće na obrazovanju osnovne škole, što je u današnje vrijeme sramota, kada postoje svi mogući uslovi za školovanje, a djeca masovno završavaju fakultete. Nadam se da će se opametiti i posvetiti se obrazovanju, koje će joj, sigurno, značiti u životu.

U prilog informacijama koje smo dobili ide i Aleksandrina izjava iz 2014, kada je sama rekla da bi trebalo da završi srednju školu do početka 2015.

Pozvali smo pjevačicu, koja je kratko za „Alo!“ rekla: 

– Mnogo radim, ali ću uskoro i to riješiti.

Prijovićeva bi mogla da se ugleda na Milicu Todorović, koja je sa 14 godina pobijedila u ovom takmičenju, ali je školu u roku završila.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara