Magazin

Horoskop otkriva – Kakvi smo bili kao djeca i kakvi ćemo biti kada ostarimo

Napisao admin

Saznajte i kakav će vam biti partner

Ova analiza dobro će doći i onima koji planiraju provesti život s nekim. Osobine tipične za neki astrološki znak u mladosti, npr. kad se udajete ili ženite s nekim, ponekad se mogu pretvoriti u svoju suprotnost pod stare dane. Zato pažljivo birajte partnera (partnericu) i pogledajte što možete očekivati u budućnosti.


Ilustracija (Foto: arhiva)

OVAN

Mladi Ovan ili Ovnica svojim roditeljima ne da mira. Ovo su djeca puna života i uvijek u akciji. Spremni na sve vrste vratolomija nerijetko zarade i poneku ozljedu. Zanima ih sve, ali prije svega život. Neće čekati da se upuste u ono što ih privlači, pa je bolje da se prema njima bude maksimalno otvoren.

Mogu naglo srljati u brak ili ga vječno izbjegavati jer im ideja braka nije uvijek sasvim jasna. Individualci po prirodi uvijek će svojoj ženi ili mužu pripremati različita iznenađenja i niz uzbuđenja. S njima je život dinamičan i nikad dosadan.

Pod stare dane mogu nastaviti slijediti ovakav ritam, no problemi nastaju ako im zdravstveno stanje i dob to više ne dopuštaju. Teško da mogu voditi miran uhodan život i ako im nedostaje sportskih aktivnosti ili sličnih uzbuđenja, mogu postati pravi gnjavatori. Ako mogu, do posljednjeg trenutka svog života bavit će se sportom, a vi ćete ih morati slijediti svidjelo se to vama ili ne. Ne možete li, oni će krenuti u avanturu ili planinu sami, bez vas.

BIK
 
Djeca Bikovi su mazna i komotna. Slaba su na slatkiše i sklona ići linijom manjeg otpora. Znaju se dodvoriti i šarmom osvojiti. Ako žive u dobrim materijalnim uvjetima, sretna su. Ako žive u siromaštvu, njihovo djetinjstvo bit će zapamćeno kao posebno mučan period.
 
Brak sklapaju uglavnom iz ljubavi ili zbog materijalnih interesa. Posjed im je jednako važan kao i voljena osoba. Izbjegavat će brak s osobom slabijeg materijalnog stanja. Vole uživati u životu i prizemljenim užitcima.
 
Ako su svoje bogatstvo povećali tokom života, starost će provoditi uživajući u njemu. Nisu spremni dijeliti pod svaku cijenu, odnosno ako bi to njih oštetilo. Ukoliko se zateknu u oskudici, mogu postati starci puni gorčine i nezadovoljstva.
 
RAK
 
Ovo introvertirano i osjećajno dijete nerijetko zabrine svoje roditelje. S njim treba pažljivo i nježno, no ne na način da se drži pod staklenim zvonom. U svijet odraslih treba ga uvoditi postepeno kako bi se stiglo naviknuti na grubosti svakodnevnice. Potreba za povlačenjem u svoj svijet snova i mašte dobra je, no primijetite li da je prečesta, ohrabrite ga za neke otvorenije aktivnosti, poput sporta na vodi ili sličnog.
 
U brak ulaze s osjećajem i istinskom potrebom da osnuju obitelj. Povremena labilnost ticat će se samo subjektivne promjene raspoloženja, no u dubini duše oni imaju zacrtan jasan cilj.
 
Uspiju li kroz život izgraditi dom i obitelj, provodit će ugodnu starost ispunjenu obiteljskim posjetama i okupljanjem svojih najbližih oko sebe. Ostanu li sami, postaju tužne osobe pune sjete i melankolije. Ovi ljudi uvijek sve zapamte, pa nerijetko žive u prošlosti.
LAV
 
“Ja moram biti glavni, a ako nisam, ugnjavit ću sve oko sebe da bih privukao pažnju.“ Tako se ponašaju djeca Lavovi i Lavice. Ako im ne poklonite pažnju, jao si ga vama. Koji put im treba i spustiti kako bi ih pripremili na to da neće uvijek biti onako kako oni žele, a u dobroj namjeri da ih osposobimo za realan život. Za njih je najveća uvreda ignoriranje.
 
Ulazak u brak mora biti pompozan i primijećen. Žene se iz ljubavi, ali gledaju i na to da im brak donese neki status. Vole sjaj i raskoš, a još više slavu. Ako nema publike, nesretni su.
 
Pod stare dane važno im je da se za njih čulo i da se za njih zna. Ako su nešto postigli, u stanju su satima pričati o svojim postignućima i svojstveno ugnjaviti druge. Ako su rezultati izostali, pretvaraju se u osobe koje su sklone poslužiti se i lažima kako bi se prikazali kao nešto što nisu. Kad dođu doma i u samoći proanaliziraju svoj život, ponos im neće dati da priznaju ako nešto nisu uspjeli. Izgradit će novu konstrukciju izmišljenih postignuća kojom će i dalje obmanjivati druge.
DJEVICA
 
Djeca Djevice obično su vrlo uglađena, gotovo otmjena. Paze na svoje ponašanje i trude se biti pristojna i dobra. Obično su primjer drugima kako se treba ponašati i kako učiti u školi. Roditelji s njima nemaju većih briga.
 
Prije nego što stupe u brak proanalizirat će svaku sitnicu kad se radi o partneru (partnerici) i njihovom budućem životu. Bavit će se i onim naizgled beznačajnim detaljima, pa će sve to koji put oduzeti životu spontanost i strast. Ima i onih koji će voljenoj osobi ili situaciji u kojoj jesu uvijek naći neku manu zbog koje će odgađati brak.
 
Pod stare dane obično se pretvore u prave apotekare. Koji put se to dogodi i prije. Ako su ostvarili skladan brak i radili posao u kojem su mogli pokazati što znaju, vodit će uredan život pun malih organiziranosti i u starosti. Sitnice koje drugima ne znače nešto, njima mogu postati smisao. Ako vas to ne pogađa, pustite im njihove male sitničavosti, a onda im dajte i ormarić za kućnu ljekarnu. Ukoliko je Djevica u životu propustila nešto njoj važno, pod stare dane će prigovarati i trpjeti od onog što se u psihologiji zove transfer – gunđanja zbog nečeg što nema veze s temom (a zapravo se iza toga krije nešto drugo) i tako od jutra do sutra.
 
 

zanosna.com

Komentari

komentara