Magazin

Zdraviji život – PJEVAČICA ČVRSTO RIJEŠILA DA OSTAVI CIGARETE: Bekvalčeva na laserskom odvikavanju od pušenja

Napisao admin

Pevačica Nataša Bekvalac važi za strastvenog pušača, a koliko joj je muka zadalo odvikavanje od cigareta, govori to što je lepa Novosađanka rešila da se podvrgne laserskom tretmanu koji pomaže u odvikavanju od pušenja.


Naime, Nataša je pre nekoliko dana primećena kako ulazi u kliniku koja praktikuje ovu metodu, gde se podvrgla prvom tretmanu. Pevačica čvrsto rešila da ostavi cigarete.

“Nataša je već nekoliko puta pokušala da ostavi cigarete, ali je posle izvesnog vremena posustala. Kako pušenje najviše smeta njenom suprugu Ljubi, ona je rešila da još jednom pokuša, ali pomoću laserskog tretmana. Samouverena je i za sada nije zapalila nijednu cigaretu”, rekao je izvor blizak pevačici.

“Postoji nervoza, ali je više na psihičkoj bazi, jer joj tretman zaista pomaže. Najbitnije je da je svesna da ta kriza nije realna, jer je prvih nekoliko dana zaistaosećala nikotinsku krizu dok se nije podvrgla tom tretmanu laserom. Cena tih tretmana se kreće od 7.000 dinara, pa naviše, ali ona ne žali pare, samo ako će joj to pomoći”, završava izvor.

kurir.rs

Komentari

komentara