Magazin

Ovako je izgledao vrući ples izazovne Karleuše i Šabana – Kamerman snimio i što ne treba!

Napisao admin

Duel između Jovana Kitića (21) iz Kragujevca i Almira Sofića (20) iz Živinica doveo je atmosferu u žiriju do usijanja u Zvezdama Granda na OBN TV. Jovan je izveo pjesme „Tužno leto“ i „Hotel Balkan“, dok se njegov protivnik Almir opredijelio za numere „Otac“ i „Noćas mi se s tobom spava“. Ovim interpetacijama duelisti su digli sve na noge,pa i predsjednika žirija koji je zanosno đuskao sa JK, kojoj je kamerman konstantno zumirao zadnjicu.


Kada je trebalo da prokomentariše nastup duelista, JK je zaboravila kakav su utisak na nju ostavili njihovi nastupi. „Ostala sam bez teksta jer sam igrala sa Šabanom Šaulićem. Sek*i je kad igra“, našalila se Jelena, a Šaban je dodao da kad igra sa njom mora da bude sek*i.

 

„Prvi kandidat bio je korektan, ali je drugi ostavio bolji utisak jer je intonativno bio jako dobar. Svidjela mi se boja glasa i energija kod drugog kandidata“, rekla je Karleuša.

 

Riječi hvale za dueliste imao je i Šaban Šaulić. „Prvi kadndiat bio je dobar, čak je i mene i JK podigao da igramo, zato nema razloga da bilo šta loše kažem. Kandidat broj dva je razvalio, svaka čast“, rekao je Šaban. Kako je izgledao vrući ples JK i Šabana pogledajte u nastavku: 

Video pogledajte OVDJE.

ekskluziva

Komentari

komentara