Magazin

Popularna pjevačica – OVO NEĆE IZAĆI NA DOBRO: Karleuša uključena u priču nepriznatog sina Miroslava ilića!

Napisao admin

Pjevač Miroslav Ilić u centru je skandala koji svakodnevno puni novinske stupce jer je Devin Antonović, nepriznati sin njegove bivše ljubavnice Mirjane, s majkom iz Amerike došao u Srbiju kako bi pokušao dokazati da mu je Miroslav otac.


U cijelu priču oko nepriznatog očinstva upletena je i Lepa Brena, s kojom Ilić godinama nije u dobrim odnosima. Naime, Lepa Brena stala je u zaštitu svoje prijateljice Mirjane, s kojom je Miroslav bio u vezi.

Ilić je nakon toga grubo izvrijeđao Brenu, a onda je pjevačica Jelena Karleuša stala u odbranu svoje nekadašnje ljute rivalke Lepe Brene, s kojom se nedavno pomirila kako bi se našla u žiriju “Zvezda Granda“.

Karleuša se oštro obrušila na Ilića, ne birajući riječi.

– Neka se izvini Lepoj Breni, da mu se ja ne bih nakačila na grbaču. Treba da razmišlja. Sram ga bilo, to mogu da kažem kao žena i majka – rekla je, između ostalog, Jelena Karleuša za emisiju “Ekskluziv”.

Miroslav Ilić nije želio da mlađoj koleginici direktno odgovori, ali nije ni pretjerano oduševljen što je stala u odbranu Lepe Brene, što se najbolje vidi iz riječi koje je upotrijebio odgovarajući na pitanje novinara.

– Karleuši to nije prvi put da tako nešto izjavi, a ja se ne bih valjao u tom blatu više i zaista je ne bih komentarisao – rekao je, između ostalog, Miroslav Ilić.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara