Magazin

Želi da ga zaštiti od medija – Ceca krije dečka na Kipru?

Napisao admin

Svetlana Ceca Ražnatović na sve načine želi da prikrije vezu sa 16 godina mlađim dečkom Aleksandrom Jovovićem, pa ga je sklonila na Kipar. Ona je manekena smestila u svoju kuću u Aja Napi kako bi ga “zaštitila“ od medija, koji istražuju svaki njegov pokret otkako je Stori prvi objavio da je u vezi s pjevačicom.


Ceci smeta što se o njenoj vezi piše, pa je, pre nego što je dečka poslala na Kipar, zahtevala od njega da sa Instagrama obriše sve fotografije koje aludiraju na njihovu ljubav, kao što je i ona sklonega da sa Instagrama obriše sve fotografije koje aludiraju na njihovu ljubav, kao što je i ona sklonila fotke na kojoj muška i ženska ruka prave srce, navodi kurir.rs…. 

 

“Ceca još neće javno da priča o ljubavi sa Aleksandrom. Kada je videla da novinari opsedaju njenu, a li i njegovu kuću, rekla mu je da otputuje na Kipar na neko vreme dok se situacija ne stiša. Zbog toga je sama došla na slavu kod prijatelja Dragana Markovića Palme, a nekoliko dana kasnije viđena je u Beton hali na ručku sa Sašom Vidićem. Za to vreme Aleksandar je boravio u Aja Napi u njenoj kući”,Kako naš izvor navodi, Ceca je čak otkazala i gostovanje u “Amidži šouu”, koje je trebalo da ima juče, pod izgovorom da ne želi da komentariše navode medija da je sa Jovovićem u emotivnoj vezi, o čemu bi je Ognjen Amidžić pitao…. 

 

Novinari su pozvali Cecu za komentar, ali do zaključenja broja ona nije odgovarala na poruke i poziv… 

 

svet

Komentari

komentara