Magazin

Opa! – Za zgodnim glumcem je odlijepila i Jennifer Lopez, a ovo je cica koja je ukrala njegovo srce!

Napisao admin

“Latino Bred Pit“ jedan je od najtraženijih glumaca porijeklom iz južne Amerike i budimo iskreni, više uloga donio mu je savršen izgled, nego glumački talenat.


Jennifer Lopez

Ipak, kada vidite njegovu fotogafiju na kojoj pozira zavodljivo bez majice – možete li ikom da zamjerite što ga je angažovao?Šuškalo se dugo da je, tokom snimanja spota za pjesmu “I`m Into You“ i sama Jennifer Lopez potpuno poludjela za njim i da su imali kratku, ali veoma strastvenu aferu. Ni jedno od njih to nikada nije komentarisalo, ali ne kaže se džaba da gdje ima dima ima i vatre.

Očigledno svjestan svog savršenog izgleda, Vilijam veoma rado pozira obnažen, mada je mnogim damama dovoljno samo da ga pogledaju u oči i ostanu hipnotisane.

Ipak, uprkos uspjehu i slavi, Vilijam dobro zna šta je pravo bogatstvo, pa svakodnevno na društvene mreže kači fotografije sa svojom djecom, sinom Kristoferom Aleksanderom (9) i kćerkom Kejlom Aleksandrom (5), koje naziva najboljim darom od Boga i zbog kojih se zaista osjeća kao milioner.

Naravno, sreća ne bi bila potpuna da je ne dijeli sa ljubavlju svog života, glumicom Elizabet Gutjerez (36), sa kojom je posljednjih 13 godina u vezi, uz kraće prekide uzrokovane njegovim navodnim prevarama. Ipak, šta god da se dešavalo, on se uvijek vraćao Eli. A kako i ne bi, pogledajte je kako izgleda – i to poslije dva porođaja!

 

24sata.rs

Komentari

komentara