Magazin

Ma da li je moguće da ovo reče – Šaban šokirao sve svojim komentarom!

Napisao admin

Marina Bogdanović (23) iz Beograda našla se u duelu sa Ivanom Naumovom (20) iz Štipa sinoć u Zvezdama Granda na OBN TV. Marina se predstavila pjesmama „Bogata sam, imam svega“ i „Devojka sa juga“, dok je Ivana odabrala numere „Mominska kletva“ i „Da je slađe zaspati“. Na kraju duela žiri je dao samo 4 glasa za prvu takmičarku, dok druga nije dobila nijedan glas. Marija i Jelena nisu glasale jer smatraju da ne zaslužuju da idu dalje.


„Nisam htjela da glasam ni za jednu jer mi se nije dopalo. Njihov duel bio mi je kao agonija koja nema kraja. Marina je pjevala korektno, ali je bila jako loša u drugoj pjesmi“, pravdala se Marija.

 

„I meni je vaš nastup bio jedna agonija dosade koja je trajala predugo. Marina je dobro otpjevala prvu pesmu, ali je cjelokupan utisak bio dosadan. Vi ste sada nama potrošile mnogo para, naše vrijeme je protračeno sa vama. Bile ste dosadne“, oštro je rekla Karleuša, dok je Viki bila u čudu.

 

„ Gledam, slušam i ne vjerujem. Što se tiče Ivaninog nastupa, moram da se složim sa Marijom i Jelenom da je bio predosadan ,nije mi se dopao. Kod Marine bilo je mnogo falša. Oduševila me je u početku, kada je ušla u intonaciju, ali druga pjesma mi se nije dopala“, rekla je Viki.

 

Ana je ipak bila oduševljena Marinom kojoj je rekla da je dosta napredovala, ali da se nije dobro snašla u drugoj pjesmi, dok je Ivani poručila da ima lijepu boju glasa, ali je pogriješila pri odabiru pjesama.

 

Šaban je objema kandidatkinjama zamjerio da je bilo dosta nečistih tonova i falša, ali da je za nijansu bila bolja Marina , te dodao da Marina ništa nije lošija pjevačica od Maye Berović.

 

Bosanac je u šali rekao da ne želi puno da komentariše njihov nastup, da ne bi trošio vrijeme i zamjerao se Karleuši. Na kraju Marina je otišla u baraž, a produkcija je dala priliku žiriju da još jednom glasa ukoliko žele da i Ivanu vide u baražu, ali žiri nije dao nijedan glas i Ivana je napustila takmičenje.

ekskluziva

Komentari

komentara