Magazin

Popularne Zvezde Granda – OVO JE ODJEKNULO REGIJOM KAO BOMBA! Rada Manojlović i Haris Berković će…

Napisao admin

Pobjednik „Zvezda Granda“ Haris Berković i Rada Manojlović uskoro će predstaviti svoju duetsku pjesmu „Biseri i svila“. On je za zvezdegranda.tv pričao kako je došlo do saradnje sa najtraženijom pjevačicom Granda.


„U emisiji „Zvezde Granda“ zajedno smo otpjevali njen duet „Mešaj mala“ koju je snimila sa Sašom Matićem i tako je počelo naše poznatnstvo. Nakon nekog vremena, dobio sam pjesmu „Biseri i svila“ koju je trebalo da snimim kao singl, međutim svi smo osjećali da to treba da bude duet. Saša Popović je dao pečat na kraju i rekao je da tu numeru treba da snimim sa Radom. Kada sam je nazvao, ona je bila oduševljena i odmah je pristala, a još kad je čula pjesmu, znali smo da je to pun pogodak“, kaže Haris koji za Radu ima samo riječi hvale.

„Ona je divna i dobra osoba i drago mi je što sam zahvaljujući Grandu upoznao zvijezdu kao što je ona. Čast mi je što je poznajem i što sam dobio priliku da snimim duet sa najtraženijom pjevačicom na našim prostorima. Šta drugo reći osim da je prelijep osjećaj sarađivati sa njom“, kaže pobjednik prošlogodišnjeg serijala „Zvezde Granda“ i ističe da mu je Rada svojim dugogodišnjim iskustvom na sceni mnogo pomogla.

„Dok smo snimali u studiju, stalno mi je govorila da obratim pažnju na emocije, da zamišljam da je sve to realno i da moram sto posto da budem u pjesmi, da svaki izraz mora da bude na svom mjestu. Zaista sam mnogo naučio od nje“, sa osmijehom na licu kaže Haris.

senzacija.ba

Komentari

komentara