Magazin

Nevjerovatno – Četiri mjeseca smo ga gledali na Farmi, ali OVO je krio kao zmija noge!

Napisao admin

Kristijan Golubović je krao šine u Kraljevu! On je s nekoliko prijatelja, među kojima je bio i njegov kum mažnjavao dijelove pruge, koje je potom kao sekundarnu sirovinu prodavao za 22 dinara po kilogramu. Golubović je ukrao oko 10 tona šina i na tome zaradio oko 220.000 dinara. Za ovu akciju bivši učesnik “Farme“ je koristio kombi i automobil pogrebnih usluga u koje su tovarili dijelove pruge.


Šine koje nisu uspjeli da prodaju odvozili su na otpad u Veliki Mokri Lug kod jedne Kristijanove prijateljice koja se godinama bavi preprodajom sekundarnih sirovina.

 

“Kristijan njegov kum i još nekoliko momaka su prije dve godine ojadili prugu u Kraljevu. Organizovao je krađu šina, a u akciju je išao isključivo noću.

 

Na prelazima gdje se pruga razdvaja postoje kratke šine do 10 metara koje je on odvajao i uz pomoć prijatelja trpao ih u mrtvačka kola. Njegov kum je imao ljude kojima su nelegalno prodavali šine. Dijelove koje nisu uspjeli da uvale vozili su na otpad kod Kristijanove prijateljice u Beograd. Skinuli su oko 10 tona šina i prodali ih po cijeni od 22 dinara po kilogramu“, kaže dobro obaviješteni izvor koji je želio da ostane anoniman.

alo

Komentari

komentara