Magazin

Sjećate li se Adnana Babajića? – Evo gdje je SADA i šta sprema!

Napisao admin

Adnana Babajića, mladog i talentovanog momka iz Živinica se sjećamo kao pobjednika “Operacije Trijumf“. Ono što je aktuelno kada je u pitanju Adnan jeste da živi u Chicagu sa suprugom Lejlom. Trenutno je u BiH, a boravio je i u Beogradu i to zbog snimanja nove pjesme. Naime, Babajić je postao novi član Grand Produkcije, pa svoj veliki povratak najavljuje upravo sa najvećom produkcijskom kućom regije – Grandom. Da Adnan priprema i više nego veliko iznenađenje govori podatak da je pjesmu za njega uradio Peđa Medenica, a sve je snimano u studiju Endžija Mavrića.


Kako Ekskluziva.ba poral saznaje, veliki povratak nekadašnjeg pobjednika “Operacije Trijumf“ Adnana Babajića preko Grand Produkcije će se dogoditi vrlo brzo.

 

Adnan Babajić je stigao iz Chicaga i  to zbog posla. Pjevać će biti novi član Grand produkcije, a proteklih dana je snimio svoju prvu pjesmu za ovu produkciju. Nakon Operacije Trijumf i izdavanja prvog albuma pod nazivom “Moje medeno“ za City Records pokazala se činjenica da Emotion Produkcija nije dala svoj marketinški maksimum i dio posla, pa je pjevač okrenuo novu stranicu i posvetio se karijeri.

 

On je snimio pjesmu pod nazivom “Bar da te ne volim“. Pjesma je snimljena u studiju kod Endžija Mavrića, a tekst potpisuje Peđa Medenica. Pjesma će biti predstavljena poslije 16. januara u emisijama Grand televizije.

 

Krajem januara, Babajić se vraća svom domu u Chicago, gdje živi sa svojom izabranicom Lejlom. Tamo ima u planu veliku Američku i Kanadsku turneju na kojoj će promovisati novi singl. Polovinom ove godine, Adnan opet ima u planu doći u Beograd kako bi snimio i drugi singl koji je radila ista ekipa sa Peđom Medenicom. Adnanu želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

ekskluziva

Komentari

komentara